«Ερυθρόλευκος» και με τη βούλα

Ο Φράνκο Σολδάνο ήρθε χθες στην Αθήνα και υπέγραψε στον Ολυμπιακό για 4,5 χρόνια

Από τον
Χάρη Δάντση

Ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσής του, Φράνκο Σολδάνο, έπιασε Λιμάνι! Χαμογελαστός, παρά το κοπιαστικό ταξίδι, εμφανίστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Αργεντινός φορ, ο οποίος πέρασε χθες με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Θυμίζουμε ότι το κόστος της απόκτησής του από την Ούνιον Σάντα Φε έφτασε το 1.100.000 ευρώ, ενώ ο 24χρονος θα εισπράξει 1.800.000 ευρώ αν παραμείνει και τα 4,5 χρόνια που έχει συμφωνήσει στην ομάδα του Πειραιά. Στο πρόσωπο του Λατίνου ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει τον επιθετικό με το «δολοφονικό ένστικτο» που μπορεί να δώσει το εύκολο γκολ.

Αλλωστε ο Σολδάνο έχει δείξει στη μέχρι τώρα πορεία του ότι έχει καλά τελειώματα τόσο με το δεξί του πόδι όσο και με το κεφάλι. Μένει να φανεί πόσο χρόνο προσαρμογής θα χρειαστεί, καθώς για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Η μεταγραφή αυτή, αποτελεί την τρίτη χειμερινή του πειραϊκού συλλόγου, καθώς προηγήθηκαν αυτές του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο και του Ουσεϊνού Μπα από την Γκαζελέκ Αζαξιό. Ο πρώτος έχει τεθεί ήδη στη διάθεση του Μαρτίνς, ενώ ο Σενεγαλέζος στόπερ, του οποίου κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα κατά την υπογραφή των συμβολαίων στην ΠΑΕ, θα παραμείνει στη γαλλική ομάδα ως δανεικός έως το καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες ετοιμάζουν κι άλλο «χτύπημα» προκειμένου να ενισχύσουν τα φτερά της επίθεσής τους. Ο Φελίπε Πάρντο θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό, όπως ανακοίνωσε η Τολούκα, ενώ την πόρτα της εξόδου θα περάσει και ο Σεμπά, ενδεχομένως και ο Φετφατζίδης. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει απορρίψει τρεις προτάσεις (η μεγαλύτερη της Ιτιχάντ Τζέντα που πρόσφερε 1.800.000 ευρώ) για τον Γιασίν Μεριά. Παράλληλα, την περίπτωση του Κούτρη εξετάζει η Τζένοα. Στο μεταξύ, την Τρίτη 08/01 θα εκδικαστεί η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα