Σάλος για τη «βόλτα» του Κουφοντίνα στην Αθήνα

Μητσοτάκης: «Βάδισε στους δρόμους που σκότωνε εν ψυχρώ! Μέγιστη προσβολή»Αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ο «φαρμακοχέρης» της 17Ν και καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια Δημήτρης Κουφοντίνας εκμεταλλεύτηκε την 6η κατά σειρά (αυτή τη φορά, εξαήμερη) εορταστική άδεια που πήρε από τις Αγροτικές Φυλακές Βόλου και έκανε… βολτούλα στο κέντρο της Αθήνας, στους δρόμους όπου κάποτε έσπερνε τον θάνατο. 

Με μια αγανακτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε τη βόλτα του Κουφοντίνα: «Η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματά του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους. Η δημόσια συναναστροφή του με ομάδες που απειλούν όσους διαφωνούν μαζί τους αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι παραμένει καθοδηγητής τους. Ως εδώ».

Στη βόλτα του στο κέντρο της πρωτεύουσας ο «Λουκάς» της 17Ν -ο οποίος έλαβε άδεια προκειμένου να περάσει τις γιορτινές ημέρες με την οικογένειά του- είχε μαζί του τον γιο του Εκτορα και μια ομάδα τεσσάρων πέντε ατόμων. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως στην παρέα ήταν και ένα από τα βασικά μέλη του Ρουβίκωνα, το οποίο ανήκει στον ιδρυτικό πυρήνα της αναρχικής ομάδας και έχει πάρει μέρος σε πολλές καταδρομικές επιθέσεις της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δύο έξι ημερών. Το 2018 είχε βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες. Κατά τη διάρκεια των πρώτων αδειών του, είχε την υποχρέωση να παραμένει στο σπίτι του στον Βαρνάβα και να παρουσιάζεται κάθε ημέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πλέον, αρκεί να παρουσιαστεί, σε ολόκληρη τη διάρκεια της άδειάς του, μόνο μία στο αστυνομικό τμήμα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα