Απίστευτη ταλαιπωρία για 184 επιβάτες με την υπογραφή της Ryanair

Πτήση από Λονδίνο προς Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε με το «έτσι θέλω» στην Τιμισοάρα!Απίστευτη ταλαιπωρία για τους 184 επιβάτες της πτήσης της Ryanair οι οποίοι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής επιβιβάστηκαν στο Λονδίνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και χωρίς κανείς να τους ρωτήσει βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα, στη Ρουμανία!

Και αυτό επειδή έτσι επέλεξε η αεροπορική εταιρία, που ξέχασε τα άλλα ελληνικά αεροδρόμια και θυμήθηκε να ζητήσει συγγνώμη ύστερα από πολλές ώρες. Με καθυστέρηση ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης το πρωί του Σαββάτου και ενώ οι εκατοντάδες επιβάτες περνούσαν τον δικό τους «γολγοθά» αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία και να μισθώσει πτήση της Aegean για να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην πατρίδα! 

Ολα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής. Οι επιβάτες, αντί του αεροδρομίου «Μακεδονία», προσγειώθηκαν σε εκείνο της Τιμισοάρα της Ρουμανίας, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Θεσσαλονίκη. Οπως κατήγγειλαν οι άνθρωποι, τους πέταξαν έξω από το αεροδρόμιο μέσα στο κρύο.

Συνολικά 84 από αυτούς μπήκαν σε λεωφορεία που ναύλωσε η αεροπορική εταιρία, προκειμένου να πάνε οδικώς στη Θεσσαλονίκη. Το μαρτύριο για άλλους 89 επιβάτες έλαβε τέλος το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έφτασαν στον προορισμό τους με πτήση που ναύλωσε το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Για απαράδεκτη συμπεριφορά έκανε λόγο, καθυστερημένα, σε δηλώσεις του ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και προανήγγειλε έρευνα για να αναζητηθούν ευθύνες.

Από την πλευρά της, η Ryanair ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σχολίασε ότι η εκτροπή της πτήσης ήταν «εκτός ελέγχου» της.

Ματαιώσεις

Ματαιώσεις και ακυρώσεις πτήσεων και επιβάτες εκτός… εαυτού συνέθεταν το σκηνικό στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το περασμένο Σάββατο λόγω… «Σοφίας». Παρά τις προσπάθειες της Fraport να διατηρήσει τους αεροδιαδρόμους του αεροδρομίου καθαρούς, η χαμηλή νέφωση που επικρατούσε στο αεροδρόμιο ήταν αρκετή για να προκαλέσει απίστευτο αλαλούμ με τις προγραμματισμένες πτήσεις.

Η Fraport σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι η εταιρία έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία» και πως οι όποιες καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων παρατηρήθηκαν οφείλονταν στις εταιρίες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα