«Σκλάβα του πατέρα της η Αντζελίνα»

Η ζωή της ήταν εφιάλτης, λένε οι γείτονες της άτυχης 29χρονης. Μετανιωμένος για την πράξη του δήλωσε ο 52χρονος παιδοκτόνοςΜε εφιάλτη φαίνεται ότι έμοιαζε η ζωή της άτυχης νεαρής Αντζελίνας Πέτρου, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. 

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψαν τη συμπεριφορά του παιδοκτόνου στην 29χρονη κόρη του συγγενείς και γείτονες της άτυχης κοπέλας. «Την είχε σκλάβα του, ενώ την υποχρέωνε να δουλεύει στην οικοδομή και στα χωράφια για να της παίρνει τα λεφτά» υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους άτομα από το στενό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνου της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 52χρονος Αλέκος Πέτρου, ο οποίος μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, φαίνεται πως εκμεταλλευόταν οικονομικά το παιδί του από την εποχή όπου εκείνο είχε εγκαταλείψει σε ηλικία 15 ετών την Αλβανία και το σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα και τον πατριό της.

Ετσι, την υποχρέωνε να εργάζεται σκληρά, πότε μαζί του στην οικοδομή και πότε στα χωράφια, προκειμένου να παίρνει τα χρήματα που εξασφάλιζε από τα μεροκάματα για δικό του όφελος.

Αυτό κατέθεσε, μεταξύ άλλων, και η νονά της 29χρονης Αντζελίνας, την οποία η άτυχη κοπέλα είχε σαν μητέρα της, με αποτέλεσμα να της εκμυστηρεύεται πολλά από αυτά που βίωνε στο πλευρό του πατέρα της.

Η Αντζελίνα Πέτρου είχε φτάσει στο σημείο να καταγγείλει στον εισαγγελέα όσα βίωνε από τον πατέρα της, καθώς πλέον φοβόταν για τη ζωή της, κάτι που υποστήριξε στην κατάθεσή του και ο Αφγανός σύντροφός της, ο Αλί. Η κοπέλα τού είχε πει, επίσης, ότι είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του πατέρα της.

Κατά την απολογία του, ο 52χρονος παιδοκτόνος δήλωσε μετανιωμένος και επεσήμανε ότι όλα έγιναν επειδή θόλωσε. Τόνισε δε ότι στην αρχή είχε αποφασίσει να παραδοθεί, αλλά στη συνέχεια έθαψε το σώμα της κόρης του στον κήπο του σπιτιού του και αποφάσισε να κάψει τα προσωπικά της αντικείμενα. «Την αγαπούσα πάρα πολύ» είπε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα