Εγκλημα Καλλιθέας: Τον σκότωσαν σε οκτώ δευτερόλεπτα

Με μια μαφιόζικη επίθεση μόλις οκτώ δευτερολέπτων κατάφεραν τρεις δράστες το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην Καλλιθέα, να κόψουν το νήμα της ζωής του 52χρονου Κ.Χ., ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης χαρτοπαικτικής λέσχης στην περιοχήΤο περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Ταγματάρχη Πλέσσα, έξω από τη λέσχη. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τους πυροβολισμούς βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του.

Ο ένας από τους δράστες ήταν πεζός και πλησίασε τρέχοντας το θύμα, ενώ οι άλλοι δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Οι σφαίρες βρήκαν τον 52χρονο στο στήθος και το κεφάλι, ενώ στο σημείο οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες των 7,65 χιλιοστών.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η ακρίβεια και η ταχύτητα με την οποία οι δράστες εκτέλεσαν το άγριο έγκλημα δείχνουν επαγγελματίες, ενώ η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διερευνά τα κίνητρα της φονικής επίθεσης αναζητεί «ανοιχτούς λογαριασμούς» του 52χρονου με φόντο… την τσόχα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα