Θα «στερέψει» η ΕΥΑΘ από τις παγωμένες βρύσες που στάζουν

Οδηγίες στους καταναλωτές για να μην υπάρξει πρόβλημα με την υδροδότηση των νοικοκυριών τους εξαιτίας του παγετού δίνει η ΕΥΑΘΗ εταιρία καλεί τους καταναλωτές να μην αφήνουν τις βρύσες ανοιχτές και να μη σπαταλούν άσκοπα νερό, θέλοντας να προφυλάξουν τις εγκαταστάσεις τους, και αναφέρει ότι η μόνωση των ιδιωτικών υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι ο μόνος ενδεικνυόμενος τρόπος προφύλαξής τους από την παγωνιά. «Μία βρύση που αφήνει μισό χιλιοστό νερό να τρέχει ξοδεύει άσκοπα 20 λίτρα την ώρα ή 100 λίτρα νερό μέσα σε πέντε ώρες και, ακόμη χειρότερα, 10.000 κυβικά μέτρα νερό ξοδεύονται, αν αφήσουν μία βρύση τους ανοιχτή 100.000 νοικοκυριά!

Αν, μάλιστα, αυτή η συμπεριφορά υιοθετηθεί και από τους 520.000 καταναλωτές του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, η απαιτούμενη ποσότητα νερού θα αυξηθεί κατά 52.000 κυβικά μέτρα, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στη διανομή του πόσιμου ύδατος» σχολιάζει η εταιρία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σημειώνεται ότι όσοι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να δηλώσουν κάποια βλάβη μπορούν να καλέσουν στον αριθμό 11124.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα