Τελευταία πράξη

Η μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ θα ολοκληρωθεί αν ο Ιβάν Σαββίδης, δεν προσπαθήσει να δελεάσει τον Σέρβο επιθετικό με βελτιωμένες αποδοχέςΜε… αμφίδρομο ψυχολογικό τεστ θα μοιάζει το αναμενόμενο τετ α τετ μεταξύ Ιβάν Σαββίδη και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος φορ δεν έχει πει το «ναι» στην Αλ Ιτιχάντ και περιμένει να μιλήσει τελευταίος ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, για να διαπιστώσει αν κι αυτή τη φορά θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Ο συνήθως απρόβλεπτος Σαββίδης θα σταθμίσει τη στάση του αφού πρώτα καταλάβει τι ακριβώς θέλει ο Πρίγιοβιτς. Αν εξακολουθεί να πιστεύει στον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει το νταμπλ, να παίξει σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και να ανεβεί επίπεδο κι αν, ταυτόχρονα, νιώθει ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν με τη δική του συμμετοχή, ώστε να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στην περίπτωση που ο Σέρβος έχει αποφασίσει να αποδεχτεί την αραβική χρυσοφόρα πρόκληση δεν έχει να σκεφτεί τίποτα ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Θα του ευχηθεί καλή τύχη και θα περιμένει τα 10 εκατ. ευρώ της ρήτρας. Το πρόβλημα είναι αν διαπιστώσει ότι ο Πρίγιοβιτς δεν έχει πειστεί ότι πρέπει να πάει στη Σαουδική Αραβία και αν κρίνει ότι καλό θα ήταν να κάνει μία κίνηση για να τον κρατήσει για δεύτερη φορά στον ΠΑΟΚ. Γιατί όσο υψηλότερη θα είναι η προσφορά που θα του κάνει για να βελτιώσει τις αποδοχές του και να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο μαζί του τόσο πιο μεγάλη ανισορροπία θα δημιουργήσει στα αποδυτήρια, λόγω της χαώδους διαφοράς που θα προκύψει με τα συμβόλαια όλων των υπόλοιπων παικτών.

Xωρίς τους Πρίγιοβιτς, Μάτος, Βιεϊρίνια, Ακπόμ, Χατσερίντι ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα για το σημερινό ματς του Κυπέλλου με την Παναχαική. Στην αποστολή μετέχουν οι Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης και Μπαλογιάννης.

Παράλληλα, παρά την αρχική διάθεση των δύο ομάδων προκειμένου να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, η τελική απόφαση ανήκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος είχε ενημερώσει προ ημερών τους αρμόδιους φορείς, απαγορεύοντας την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα