Εργαζόμενοι στον Βήμα FM ζητούν δεδουλευμένα

Στρέφονται κατά Μαρινάκη – ΨυχάρηΣυζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή των εργαζομένων του ραδιοσταθμού Βήμα FM για οφειλόμενες αποδοχές. Μέσω της αγωγής οι εργαζόμενοι ζητούν από τη Δικαιοσύνη να αναγνωρίσει πως για τη μη καταβολή τους είναι υπεύθυνοι οι μέτοχοι Σταύρος Ψυχάρης και Βαγγέλης Μαρινάκης, αφετέρου η εταιρία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, η οποία αγόρασε τον ραδιοσταθμό τον Μάιο 2017 και με τον οποίο απέκτησε το σύνολο των στοιχείων του ενεργητικού του ΔΟΛ. Kύριος μέτοχος της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και η Βήμα FM ήταν θυγατρική του ΔΟΛ.

Χρυσές αμοιβές

Από όσα ακούστηκαν στη δίκη ενδιαφέρον είχε η πληροφορία πως το Δ.Σ. της Βήμα FM λάμβανε αμοιβές άνω των 130.000 ετησίως την εποχή που ο σταθμός και ο ΔΟΛ άφηναν τους εργαζομένους απλήρωτους. Ενδιαφέρον είχε ακόμη και ο ισχυρισμός των δικηγόρων της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ και του Β. Μαρινάκη ότι αγόρασαν μόνο τις μετοχές της εταιρίας και όχι τον ραδιοσταθμό, ο οποίος πραγματικά δεν έγινε ακριβώς… κατανοητός από το ακροατήριο. Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε και η στάση του συνηγόρου του κ. Μαρινάκη και της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, που πηγαινοερχόταν κι έβγαινε εκτός της αίθουσας ακόμη και στη διάρκεια της διαδικασίας. 

Οι εργαζόμενοι, πάντως, υποστήριξαν και φάνηκε να απέδειξαν πως η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ του κ. Μαρινάκη σκόπιμα δεν ανέλαβε τις ευθύνες της ως μέτοχος, αφήνοντας απλήρωτα τα πάντα και τους πάντες, αλλά και επιτυγχάνοντας να απολέσει ο σταθμός την άδεια λειτουργίας και εκπομπής του. 

Μαρία Παναγιώτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα