Απεγκλώβισε με τρακτέρ 15 οδηγούς!

Μετέτρεψε το πρατήριο υγρών καυσίμων σε… επιχείρηση οδικής βοήθειας Πήρε το τρακτέρ του και απεγκλώβισε 15 οδηγούς που τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, όταν η χιονόπτωση ήταν πυκνή, εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους.

Ο λόγος για τον Γιάννη Τελιούση, ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, που υπήρξε ο «φύλακας άγγελος» για πολλούς οδηγούς της δυτικής Θεσσαλονίκης. Αντί να πουλάει πετρέλαιο, το ξόδευε ο ίδιος απεγκλωβίζοντας οδηγούς με το τρακτέρ του. Από το περασμένο Σάββατο τράβηξε από τα χιόνια περισσότερα από 15 αυτοκίνητα, τα οποία ακινητοποιήθηκαν σε έναν δρόμο που από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες έχει γίνει σκέτο παγοδρόμιο.

«Το Σάββατο το βράδυ έμειναν 15 αυτοκίνητα. Αν και ο δρόμος καθαρίστηκε, συνέχεια γεμίζει χιόνι λόγω του αέρα με αποτέλεσμα να μένουν οι οδηγοί» δήλωσε ο κ. Τελιούσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα