Με… τζιπ η αλλαγή φρουράς

Από το έπος του 1940 στην… κακοκαιρία του 2019Με… τζιπ έγινε το πρωί της Τρίτης η αλλαγή φρουράς στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου λόγω του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας και προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των στρατιωτών.

Ο «Τηλέμαχος» έριξε κάτω από το μηδέν τη θερμοκρασία, αλλά οι Εύζωνες στάθηκαν αγέρωχοι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου αλλά και το Προεδρικό Μέγαρο, για να εκτελέσουν την υπηρεσία τους. Αλλωστε, λίγο κρύο και λίγο χιόνι δεν θα έπρεπε να κάμψουν το ηθικό των στρατιωτών μας…

Μάλιστα, σε φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται ο παρατηρητής να σκεπάζει με μία κάπα τους Εύζωνες, προστατεύοντάς τους με αυτόν τον τρόπο από το κρύο. Οι Εύζωνες στέκονταν μέσα στο φυλάκιο, ενώ η αλλαγή έγινε με μεγάλη προσοχή, με τη βοήθεια του ειδικού οχήματος του Στρατού, λόγω της ολισθηρότητας και του κρύου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα