Τη βίασε πριν τη δολοφονήσει;

Στο αμείλικτο ερώτημα θα απαντήσει η γενετική έρευνα στο εσώρουχο του στυγερού παιδοκτόνου της ΚέρκυραςΤο ενδεχόμενο η αδικοχαμένη Αντζελίνα να έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή ακόμη και βιασμού, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του πατέρα της, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στην Κέρκυρα, εξετάζουν τώρα οι Αρχές. Για τον λόγο αυτόν κατασχέθηκε το εσώρουχο που ο παιδοκτόνος φορούσε το μοιραίο βράδυ, το οποίο εστάλη για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, ενώ ελήφθη δείγμα από τα γεννητικά όργανα τόσο του ίδιου όσο και της 29χρονης. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας αναφέρει ότι κατά την αυτοψία βρέθηκαν κηλίδες αίματος σε δύο καναπέδες, στον πάγκο, στο ράφι της κουζίνας, στα τζάμια, στην κάσα και στα παντζούρια του παραθύρου, από όπου είχε πηδήξει η Αντζελίνα, και σε ένα ξύλινο κοντάρι.

«Στις 3/1/2019 πραγματοποιήθηκε συμπληρωματική έρευνα και, παρουσία εισαγγελέα, ο δράστης υπέδειξε το σημείο στην αποθήκη όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός μήκους 50 εκατοστών, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του χρησιμοποίησε για να καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι της. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα εσώρουχο που φορούσε τη στιγμή της πράξης, τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις. (…) Επιπλέον, λήφθηκαν δείγματα των νυχιών της κοπέλας, όπως επίσης και των γεννητικών της οργάνων».

Πήραν δείγματα

Λήψη δειγμάτων έγινε και από τα γεννητικά όργανα του 52χρονου, τα οποία έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια εργαστήρια, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του κατηγορουμένου για να εξακριβωθούν τα είδη των τραυμάτων που έφερε στο σώμα του.

Στο μεταξύ, πυρά εναντίον της πρώην συζύγου του και μητέρας της 29χρονης εξαπέλυσε ο παιδοκτόνος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, λέγοντας ότι είχε εγκαταλείψει την κόρη τους και δεν την είχε επισκεφθεί ούτε μία φορά στο νησί. «Σήμερα, μετά θάνατον, με κροκοδείλια δάκρυα εμφανίζεται ενώπιον της κοινής γνώμης κατηγορώντας με ασύστολα και ενώ είχε καίρια την ευθύνη ως βιολογική της μητέρα, ρόλο που εκπλήρωσα εγώ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο απολογητικό του υπόμνημα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα