Απάντηση Ρουβίκωνα σε Ντόρα για Κουφοντίνα

Παραδέχεται ότι έχουν επαφέςΝα απαντήσει στην Ντόρα Μπακογιάννη έσπευσε ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα, καθώς του… κακοφάνηκε ο ισχυρισμός της ότι καθοδηγητής της αναρχικής ομάδας είναι ο καταδικασμένος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας. Ολα αυτά λίγα 24ωρα μετά τη θρασύτατη επίθεση του Ρουβίκωνα στην αμερικανική πρεσβεία.

Οπως υποστηρίζει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία έσπευσε να υποστηρίξει τον εκτελεστή της 17Ν, η δήλωση της κυρίας Μπακογιάννη έχει στόχο τις άδειες που παίρνει ο Κουφοντίνας, ενώ προσθέτει ότι ουδέποτε έχει γίνει κάποιου είδους καθοδήγηση από μέρους του. Αναλυτικά, το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα έγραψε σχετικά με τη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη:

«Εχουμε βρεθεί»

«Αυτή η δήλωση έχει ως στόχο τις άδειες που παίρνει ο Κουφοντίνας. Οσες φορές έχω βρεθεί με τον Δημήτρη ποτέ δεν υπήρξε κανενός είδους “καθοδήγηση” από μεριάς του. Και αυτό γιατί δεν είναι στην πολιτική κουλτούρα του. Η καθοδήγηση είναι κάτι που απεχθάνεται».
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε στα social media τόσο την άδεια στον αρχιτρομοκράτη όσο και την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ. «Ο Κουφοντίνας κυκλοφορεί στους δρόμους όπου δολοφόνησε τα θύματά του, “προστατευόμενος” από τα μέλη του Ρουβίκωνα.
Σήμερα, που νέα μέλη της οργάνωσης δραστηριοποιούνται στην αμερικανική πρεσβεία, υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλλει ποιος είναι ο καθοδηγητής τους;» έγραψε χαρακτηριστικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα