Επίθεση κρατουμένου κατά σωφρονιστικών

Συναγερμός σήμανε χθες το μεσημέρι στην Αγροτική Φυλακή Κασσάνδρας, καθώς ένας κρατούμενος γεωργιανής καταγωγής (καταδικασμένος για υπόθεση ναρκωτικών) επιτέθηκε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους και τους τραυμάτισε Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο συνέβη όταν ο 54χρονος κρατούμενος, αρχικά υπό την απειλή ξυραφιού, έπιασε όμηρο τον σωφρονιστικό υπάλληλο και στη συνέχεια χτύπησε στο κεφάλι με τσάπα τον αρχιφύλακα της φυλακής.

Στη συνέχεια έριξε πετρέλαιο μέσα στην πτέρυγα και επιχείρησε να βάλει φωτιά. Αμέσως σήμανε συναγερμός και σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον παραδώσουν στην Αστυνομία, που κλήθηκε στο σημείο. Ο αρχιφύλακας, χτυπημένος στο κεφάλι από την τσάπα, και ο σωφρονιστικός υπάλληλος, που υπέστη ελαφρύ κόψιμο στον λαιμό, οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Πολυγύρου Χαλκιδικής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα