Ντροπή! Διώκεται για κακούργημα ο οδηγός νταλίκας

Τον μπελά του βρήκε ο 26χρονος οδηγός νταλίκας που προχθές το μεσημέρι ξυλοκοπήθηκε από ομάδα μεταναστών που είχαν κλείσει δρόμο στα Διαβατά, έξω από το κέντρο φιλοξενίαςΟ οδηγός διώκεται για κακούργημα, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως, και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο οδηγός νταλίκας κατηγορείται ότι συνεπλάκη με πρόσφυγες, όταν εκείνοι απέκλεισαν τον δρόμο που διέρχεται από το σημείο της διαμαρτυρίας τους. Σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, κατηγορείται ότι τραυμάτισε πρόσφυγα, ο οποίος νοσηλεύεται με κατάγματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών, η οποία του απήγγειλε κακουργηματική δίωξη και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή, ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης για τον τραυματισμένο πρόσφυγα.

Για το ίδιο επεισόδιο υπέβαλε μήνυση και ο αυτοκινητιστής, με βάση την οποία συνελήφθησαν τέσσερις πρόσφυγες και μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον τους για σωματικές βλάβες και παρακώλυση συγκοινωνιών παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η μήνυση στρέφεται και εναντίον του νοσηλευόμενου πρόσφυγα, ο οποίος λόγω της νοσηλείας δεν μετήχθη όπως οι υπόλοιποι στα δικαστήρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα