Ιδιότυπη δικτατορία

Η αποκήρυξη διά της ωμής και τυφλής βίας οιουδήποτε αντιφρονούντοςΑπό τον
Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

H φαιά προπαγάνδα της παρά φύσιν αριστερής κυβερνήσεως έχει δημιουργήσει το παγκόσμιο παράδοξο. Μια κυβέρνηση η οποία έχει κατορθώσει και έχει διεισδύσει στην ψυχολογία των μαζών διά του συντεταγμένου «πολιτισμού» της προπαγάνδας (ΜΜΕ, συνθηματολογία, έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, με τα έμμισθα φερέφωνα τα οποία διαστρεβλώνουν μονομερώς την αντικειμενική πραγματικότητα), τη στιγμή που η ίδια έχει απεμπολήσει αναξιοπρεπώς στην πράξη οιοδήποτε δήθεν αριστερό παρελθόν της ή ιδέα.

Νοείται δηλαδή ότι αποδεικνύεται ότι η παρούσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ανέκαθεν ένα ιδεολογικώς ανερμάτιστο μόρφωμα, το οποίο ομνύοντας πίστη, δίκην συνθηματολογίας και προς ψυχοσυναισθηματική ποδηγέτηση της υδαρής μάζας των πολιτών, επιδίωκε αμιγώς τη νομή της εξουσίας, η ιδεολογία είναι προπέτασμα καπνού, το «ευπώλητο» σύνθημα, όπως λ.χ. το προσφυές σε όλους μας περιλάλητο «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», έκφανση και αυτό της άρτιας προπαγάνδας. Αρα λοιπόν, ψηλαφούμε εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια μια νεοφιλελεύθερη, υπόδουλη και ετεροκίνητη κυβέρνηση στα εξωεθνικά συμφέροντα, στα οποία με άμετρο αμοραλισμό ξεπουλά στυγνά το παν ένεκεν τριάκοντα αργυρίων προς τους εντολείς των, καταστρατηγώντας κάθε ψήγμα νομιμότητας, καταλύοντας ιταμώς και καταφρονητικώς το Σύνταγμα, εγκαθιδρύοντας μια μορφή ιδιότυπης δικτατορίας.Το παρακράτος της Αριστεράς, ως εμπροσθοφυλακή της παρούσης πολιτικής, παραμένει αλώβητο και οι νησίδες ασυλίας στο κέντρο των Αθηνών, η ωμή βία, τα τάγματα εφόδου ενδημούν ανενόχλητα, υποσκάπτοντας εκ βάθρων τη δημοκρατία μας.

Οι πολίτες δυστυχώς αντιμετωπίζονται υπό του παρόντος καθεστώτος ως διανοητικά λοβοτομημένη μάζα, η οποία χειροκροτεί μια κυβέρνηση που εμπαίζει ευθέως τον ελληνικό λαό χειραγωγώντας τον απλώς με κραυγές μετεμφυλιακού μίσους εδώ και μισό αιώνα, ωσάν να μην έχει τερματιστεί διά παντός ο «εμφύλιος» πόλεμος ή σαν να μην έχει διαμεσολαβήσει ιστορικά το ανοσιουργηματικό παρακράτος της Αριστεράς μεταπολιτευτικά.

Η συνθηκολογημένη Αριστερά προδίδει την Ελλάδα καθημερινώς, εξαπατώντας ιστορικά αδαείς ψηφοφόρους με ρητορική μίσους ακριβώς διότι δεν υφίσταται ιδεολογικό αντίπαλο δέος να αναχαιτίσει την καθολική επικράτηση του παρωχημένου μπολσεβικισμού και των συνακόλουθων χρεοκοπημένων παγκοσμίως ιδεοληψιών, που επί μισό αιώνα έχουν διαμορφώσει τη συνείδηση της κοινής γνώμης αμιγώς προς μία κατεύθυνση, εξωραΐζοντας κατ’ ουσίαν τις πτυχές του ερυθρού ολοκληρωτισμού και βαπτίζοντας εν τη γεννήσει της την άσκηση της πολιτικής εκ μέρους τους βίας δημοκρατική πράξη.

Αραγε εν όψει εκλογών θα υπάρχει δυνατότητα αν κερδίσει τις εκλογές η Ν.Δ. να κυβερνήσει δημοκρατικά με το ήδη παγίως «σταλινικής επίνευσης» διαμορφωμένο επί μισό αιώνα παρακράτος της Αριστεράς, το οποίο αποκηρύττει διά της ωμής και τυφλής βίας οιονδήποτε αντιφρονούντα στιγματίζοντάς τον ως φασίστα, αξιώνοντας διά αυτόν οιονεί πιστοποιητικά φρονημάτων και διώκοντάς τον απηνώς;

*Δικηγόρος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα