«Στα σκαριά» νέο συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία

Θα αποτελέσει την 171η συγκέντρωση κατά της παράδοσης του ονόματοςΤην ώρα που το πολιτικό σκηνικό της χώρας έχει πάρει «φωτιά» εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, που αναμένεται να έρθει στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οι Μακεδόνες δεν το βάζουν κάτω και, με γνώμονα την αγάπη τους για τη Μακεδονία και την κάθετη διαφωνία τους για την κατάπτυστη συμφωνία, ετοιμάζονται ακόμα μία φορά να σηκώσουν το λάβαρο των συλλαλητηρίων.

Αυτή τη φορά, τα μέλη της Επιτροπής του Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία βρίσκονται στην Αθήνα και προετοιμάζουν το έδαφος για ένα νέο μεγάλο συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα, ίσως και πριν έρθει η συμφωνία στη Βουλή.
Από την πρώτη στιγμή, εξάλλου, της όλης υπόθεσης η επιτροπή έδειξε μεγάλη πίστη στο θέμα των συλλαλητηρίων, με αποτέλεσμα το 2018 στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να έχουν ξεσηκωθεί όχι μόνο οι Μακεδόνες, αλλά και όλοι οι Ελληνες, και να έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 170 συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας.

«Είμαι στην Αθήνα και έχουμε αρχίσει τις επαφές, προκειμένου να διοργανωθεί ένα νέο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, ίσως και πριν έρθει η συμφωνία» είπε στη «δημοκρατία» το μέλος της Επιτροπής του Ανένδοτου Μιχάλης Πατσίκας, που καθημερινά δέχεται δεκάδες τηλεφωνήματα από κόσμο ο οποίος περιμένει να πληροφορηθεί την επόμενη κίνηση, το επόμενο συλλαλητήριο. Μάλιστα, ο «Ανένδοτος» αναμένεται να μετατραπεί και σε πολιτικό φορέα, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι γίνονται συζητήσεις για να μετατραπεί όλο αυτό το κίνημα σε έναν δημοκρατικό πατριωτικό πόλο.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Ανένδοτος Αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία πήρε θέση και για την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ και, με ανακοίνωση στη σελίδα του στο facebook τονίζει: «Η φράου Μέρκελ επισκέπτεται σε λίγες μέρες το προτεκτοράτο της, την κάποτε ελεύθερη Ελλάδα. Θα την υποδεχτεί ο εντολοδόχος των προτεκτόρων-προστατών, ο πρωθυπουργός, που κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν έστησε από τα έδρανα του ελληνικού Κοινοβουλίου έναν ακόμη θίασο εντυπωσιασμού και εμπαιγμού του ελληνικού λαού πάνω στο σύνθημα “go back, κυρία Μέρκελ”. Μαζί τώρα θα επισπεύσουν την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς μαζί με την ελληνική ψυχή της».

Φανή Χαρίση

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα