Αγριος καβγάς με καρφιά και υπονοούμενα!

Τα φθηνά υπονοούμενα και οι αγοραίες εκφράσεις συνέθεσαν το εκρηκτικό σκηνικό που στήθηκε στη Βουλή με αφορμή την τροπολογία για τα F-16……με τους Πάνο Καμμένο και Γιώργο Αμυρά να ανταλλάσσουν βαριές εκφράσεις στο φόντο και των ανακατατάξεων που πυροδοτεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να «ξεχάσει και τις Πρέσπες και τις Τριχωνίδες και όλες τις λίμνες», καθώς το Ποτάμι δεν θα γίνει “ο ρεπατζής του κ. Καμμένου», όπως είπε. «Αν σας βαστάει, προχωρήστε και ζητήστε ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο κ. Αμυράς, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο ρωτώντας τον μάλιστα εάν αυτό είναι το τελευταίο του νομοσχέδιο.

«Γιατί βιαστήκατε να φέρετε την τροπολογία; Είναι αυτό το τελευταίο νομοσχέδιο που φέρνετε;» ρώτησε τον υπουργό, με τον ίδιο να απαντά πως «μετά τη διαπραγμάτευση που κάνει το Ποτάμι κι όταν συμφωνήσετε, θα σας απαντήσω», προσθέτοντας: «Εσείς το έχετε δίπορτο, μαθαίνω».
Ο βουλευτής ανταπάντησε στον Πάνο Καμμένο, αποκαλώντας τον «βασιλιά της κωλοτούμπας», με τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ. να σχολιάζει «εσείς φαίνεστε τι είστε», ενώ δευτερόλεπτα μετά πρόσθεσε, «για νυφούλα καλό σάς βλέπω, πάντως».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα