Ασελγούσε στις μαθήτριες και μέσα στο φροντιστήριο

Σοκ στα Χανιά με σάτυρο καθηγητή που είχε γίνει φόβος και τρόμος για μικρά κορίτσια. Πολλές περιπτώσεις ξεκινούν από το 2010Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά η υπόθεση ενός εκπαιδευτικού, ο οποίος φέρεται ότι ασελγούσε σε έφηβες μαθήτριές του, ηλικίας μόλις 13 ως 15 ετών, ακόμα και μέσα στον χώρο του φροντιστηρίου του! Οι Αρχές διερευνούν τη δράση του 57χρονου, ο οποίος φαίνεται πως είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τα μικρά κορίτσια, στα οποία παρέδιδε μαθήματα τις απογευματινές ώρες στο φροντιστήριο που διατηρούσε στην πόλη των Χανίων.

Ο καθηγητής συνελήφθη αρχικά για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ένα περίστροφο, φυσίγγια και κεραμικά κομμάτια που χρονολογούνται τους ιστορικούς χρόνους, όμως στην πορεία της προανάκρισης υπήρξαν εξελίξεις. Πέντε κοπέλες (ενήλικες πλέον) φέρεται ότι κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Χανίων πως την περίοδο που φοιτούσαν στο φροντιστήριο του 57χρονου -και ήταν ανήλικες- τις υποχρέωσε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις.

Οι αποκαλύψεις άρχισαν στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν μια 18χρονη σήμερα κοπέλα πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων καταγγέλλοντας ότι το 2013, στην ηλικία των 13 ετών, ο συλληφθείς κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισε να ασελγεί συστηματικά πάνω της. Οπως κατήγγειλε, μάλιστα, έφτασε και στο σημείο να έχει ολοκληρωμένη συνουσία μαζί της μέσα σε χώρο του φροντιστηρίου.

Μετά τη 18χρονη ακόμα τέσσερα κορίτσια, που σήμερα είναι 20 ως 24 ετών, άρχισαν να εκμυστηρεύονται όσα είχαν περάσει στα χέρια του καθηγητή και τον κατήγγειλαν με τη σειρά τους για θωπεύσεις και ασέλγεια, κατά φύση και παρά φύσιν! Μάλιστα, ορισμένες περιπτώσεις ξεκινούν από το 2010! Οπως είπαν τα θύματα, ο καθηγητής ήξερε να παίζει καλά τον ρόλο του, αφού κέρδιζε τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη τόσο των θυμάτων του όσο και των γονιών τους, ούτως ώστε να έχει ελεύθερο το… πεδίο για την αρρωστημένη δράση του.

Συνήθως εκθείαζε στην οικογένειά τους τα κορίτσια και τα έκανε να αισθάνονται μοναδικά, ενώ είχε τρόπο να τα κάνει να νιώθουν συνένοχα για τις πράξεις του, με αποτέλεσμα να αισθάνονται πως ήταν υποχρεωμένα να διαφυλάξουν το μυστικό του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα