Δώστε τον λόγο στον λαό μας!

Η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη όχι μόνο να πιει, αλλά να στραγγίσει το μεθυστικό ποτό της εξουσίας μέχρι την τελευταία σταγόνα του. Τα στελέχη της έχουν εθιστεί τόσο πολύ στις ευκολίες, τις ανέσεις και στη σαγήνη της… καρέκλας, ώστε δεν διατίθενται να χάσουν ούτε λεπτό από την επαφή μαζί της. Οι κινήσεις, οι δηλώσεις και ο αχός του παρασκηνίου, που γίνεται ολοένα και πιο δυνατός και συνάμα κακόηχος, φανερώνουν ότι η νόθευση του θεσμού της λαϊκής κυριαρχίας είναι ένα από τα ενδεχόμενα!

Η Ελλάδα
, όμως, δεν μπορεί να πορευτεί έτσι. Δεν μπορεί ούτε σε αυτή τη δύσκολη εποχή, αλλά ούτε και σε καμία άλλη να κυβερνάται από αλλόκοτες, αταίριαστες και ευκαιριακές συμμαχίες.

Δεν μας αρμόζουν ούτε μπορούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα του έθνους και τις ανάγκες του λαού διάφορες κοινοβουλευτικές «κουρελούδες», όπου μερικοί βουλευτές (άγνωστο για ποιους λόγους και έναντι ποιων ανταλλαγμάτων) θα δεχτούν να αναλάβουν τον ρόλο των δεκανικιών και των… μπαλωμάτων της «συμμαχίας των προθύμων».

Το κυριότερο
: Φυσικά και δεν έχει το δικαίωμα η παραπαίουσα και καταρρέουσα κυβέρνηση να υπογράψει -κατ’ εντολή των Αμερικανών και των Γερμανών- για λογαριασμό της πατρίδας μια προδοτική συμφωνία, με την οποία θα χαρίζει το όνομα, την Ιστορία, τον πολιτισμό (και αργότερα ακόμα και εδάφη) της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Γνωρίζουν ότι αυτό δεν το θέλει ο ελληνικός λαός, γνωρίζουν ότι σε αυτό το θέμα εκπροσωπούν μόνο τα ξένα συμφέροντα και μια ισχνότατη μειονότητα ιδεοληπτικών και παρά ταύτα επιμένουν να κλείσουν το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Κι όλοι αναρωτιούνται ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της βιασύνης, κάνοντας διάφορες σκοτεινές υποθέσεις.

Οι δημοκρατίες
δεν λειτουργούν με υποθέσεις και αντιλαϊκές κυβερνήσεις μειοψηφίας. Το οξυγόνο του πολιτεύματος είναι η βούληση του λαού και η μαχητική συστράτευσή του στην υλοποίηση των εθνικών στόχων. Ας δοθεί, λοιπόν, ο λόγος στους Ελληνες πολίτες για να αποφανθούν για όλα. Η λαϊκή βούληση, όπως εκδηλώνεται διά της ψήφου, ήταν, είναι και παραμένει κυρίαρχη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα