Φωτιά ο Μίκης! «Υποταγή και ραγιαδοποίηση»

Λάβρος εμφανίστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης για την παρουσία της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα σε αυτή τη συγκυρία……με τη Συμφωνία των Πρεσπών προ των πυλών και τη χώρα να έχει μετατραπεί σε φτωχοποιημένο κράτος μετά την ανηλεή οκταετή λιτότητα με ευθύνη της γερμανικής Ευρώπης και του ΔΝΤ.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης με δήλωσή του στρέφεται και κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο παρουσιάζει ως υποταγμένο στην πολιτική του Βερολίνου, ενώ κάνει ειδική αναφορά στη λεηλασία του ενεργειακού μας πλούτου, την οποία συνδέει με την τελευταία επίσκεψη της Γερμανίδας με την ιδιότητα της καγκελαρίου. Σημειώνει ακόμη ότι το ταξίδι της κυρίας Μέρκελ σηματοδοτεί την «τελική μας ραγιαδοποίηση», ώστε στο μέλλον να μην υπάρξει η παραμικρή δυνατότητα αντίδρασης απέναντι στον γερμανικό παράγοντα και στο ξεπούλημα της χώρας.

Καταστροφή

«Η καγκελάριος της Γερμανίας κυρία Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα» σημειώνει ο Μίκης, που παραμένει ενεργός στα εθνικά θέματα παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, και καταλήγει: «Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση, και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους, που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.

Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που, φαίνεται, δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα