Νεκροί από ουσίες ( ; ) 34χρονος αστυνομικός και η σύντροφός του

Εντονο προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές ο αιφνίδιος θάνατος ενός 34χρονου αστυνομικού και της 24χρονης συντρόφου του, οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες νεκροί σε φιλικό τους σπίτι στο Πόρτο Χέλι

Από τη νεκροψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο δίπλα από το κρεβάτι όπου βρέθηκαν τα πτώματά τους εντοπίστηκαν σύνεργα που παραπέμπουν σε χρήση ναρκωτικών.

Τα αντικείμενα αυτά, μαζί με τα υπολείμματα της ουσίας που περιείχαν, μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί αν περιείχαν ναρκωτικό που μπορεί να προκάλεσε τον θάνατο των δύο νέων.

Την αναζητούσαν

Η Αστυνομία Κρανιδίου οδηγήθηκε στον εντοπισμό του ζευγαριού έπειτα από τηλεφώνημα της οικογένειας της 23χρονης, η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής στους γονείς της από την Τρίτη.

Μόλις οι άνδρες του τμήματος ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή της, αμέσως το μυαλό τους πήγε στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν ο 34χρονος συνάδελφός τους καθώς γνώριζαν τη σχέση του με την 23χρονη κοπέλα. Αμέσως πήγαν στο σπίτι στο Πόρτο Χέλι και άνοιξαν την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, καθώς ήταν κλειδωμένη, με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό θέαμα των δύο νεκρών νέων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το ζευγάρι είχε γνωριστεί το τελευταίο έτος και είχε αναπτύξει μια ερωτική σχέση.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση εξετάζουν αν οι δύο νεαροί ήταν χρήστες ναρκωτικών, όπως προκύπτει από σύνεργα που βρέθηκαν δίπλα στα πτώματα. Τα άψυχα σώματα των δύο νέων μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο, όπου ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροτομή για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του θανάτου τους, ενώ θα ζητήσει και ιστολογική και τοξικολογική εξέταση.