Κάνναβη στην ταράτσα του υπ. Οικονομικών!

Μεγάλος ζήλος της κυβέρνησης να προωθήσει τη «φούντα»Κράτος-παρωδία… Μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών (!) έφτασε τη χάρη της… φούντας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που, σαν να μην είχε άλλα προβλήματα να λύσει στη χώρα, αναλώνεται με πρωτοφανή ζήλο στη στήριξη και τη διαφήμιση της κάνναβης! Μετά την «παρέλαση» κυβερνητικών στελεχών στο φεστιβάλ «μπάφου» το Σαββατοκύριακο, στη 2η Athens Cannabis Expo, στο Παλαιό Φάληρο, ήρθε η είδηση ότι η ταράτσα του κτιρίου του υπουργείου Οικονομικών είναι στρωμένη από μονωτικό υλικό που προέρχεται από… βιομηχανική κάνναβη! 

«Υπάρχει βιομηχανική κάνναβη μέχρι και στην ταράτσα του υπουργείου Οικονομικών. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται 5.000 ευρώ τον μήνα από τη θέρμανση του κτιρίου» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της έκθεσης Ελένη Μπέλλου. Αλήθεια, πόσες ακόμα χρήσεις της κάνναβης θα προσπαθήσουν να προωθήσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κάνουν κοινωνικά αποδεκτή τη χρήση της; Και, τελικά, τι δείχνει αυτός ο ζήλος της κυβέρνησης για τη διαφήμιση της κάνναβης, τη στιγμή που τόσο σοβαρά εθνικά θέματα παραμένουν άλυτα, με ενδεχόμενες επικίνδυνες συνέπειες για τη χώρα μας;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι έκθεση για την κάνναβη χωρίς την παρουσία ανώτατων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται… Την περασμένη Παρασκευή, στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου υπήρξε «παρέλαση» κυβερνητικών στελεχών, που δεν σταματούν, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, να λένε πως η απάντηση στο πώς θα έρθει στη χώρα μας η ανάπτυξη είναι τα φεστιβάλ «φούντας». Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να λείψει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία χαρακτήρισε τη 2η Athens Cannabis Expo 2019 σημαντική εκδήλωση… Στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσε το «παρών» και ο Νίκος Καρανίκας, ο… πολυπράγμων σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, τόνισε ότι είναι… ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την πορεία του… πρότζεκτ της φαρμακευτικής κάνναβης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα