Παλιό μέλος της 17Ν ή του ΕΛΑ πίσω από την προκήρυξη για τον Σκάι

Πιστεύεται ότι ο κειμενογράφος είναι καθοδηγητής και εκπαιδευτής των ανδρών της ΟΛΑΤο πρόσωπο-κλειδί, το οποίο εκτός από τις προκηρύξεις κινητοποιεί και καθοδηγεί ιδεολογικά την επικίνδυνη τρομοκρατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, που τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου χτύπησε τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και της εφημερίδας «Η Καθημερινή», προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να εντοπίσουν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής θεωρούνται ύποπτα για τον ρόλο αυτόν τρία άτομα, χωρίς ωστόσο έως αυτή την ώρα να έχει εντοπιστεί κάποιο στοιχείο που να τα συνδέει με την ΟΛΑ.

Οπως εκτιμούν τα έμπειρα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, ο άνθρωπος που έχει γράψει τις τελευταίες τέσσερις προκηρύξεις είναι «παλιός» στον χώρο του αντάρτικου και διαθέτει πανεπιστημιακή μόρφωση, πιθανότατα επειδή τουλάχιστον τη δεκαετία του ’80 σπούδαζε σε ελληνικό πανεπιστήμιο, όπου ήρθε σε επαφή με τον «ένοπλο αγώνα» που εκείνη την εποχή ασκούσε επιρροή σε άτομα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Μάλιστα, στο επιτελείο της Αντιτρομοκρατικής πιστεύουν πως ο κειμενογράφος δεν είναι μόνο ιδεολογικός καθοδηγητής, αλλά και εκπαιδευτής των μελών της ΟΛΑ, καθώς εκτιμούν πως στο παρελθόν θήτευσε ως περιφερειακό μέλος σε μία από τις δύο μεγάλες τρομοκρατικές οργανώσεις, τη 17Ν ή τον ΕΛΑ.

Επίσης, πιστεύουν πως η ΟΛΑ άφησε πίσω της τα καλάσνικοφ και πέρασε στις βόμβες, όταν πέρασε στους κόλπους της ο κειμενογράφος των προκηρύξεων, ο οποίος φαίνεται πως είχε την τεχνογνωσία κατασκευής εκρηκτικών μηχανισμών χρησιμοποιώντας ως εκρηκτική ύλη την αμμωνιοδυναμίτιδα, που αποτελεί την «υπογραφή» της οργάνωσης. Κατά πάσα πιθανότητα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει και την πρόσβαση για να βρίσκει ικανές ποσότητες της συγκεκριμένης εκρηκτικής ύλης, ενισχύοντας έτσι το οπλοστάσιο της τρομοκρατικής οργάνωσης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα