Κινηματογραφική καταδίωξη στα Γιαννιτσά για τη σύλληψη Ρομά που έκλεψαν 16 μπαταρίες

Τις μπαταρίες από εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία βρίσκεται σε αγροτική περιοχή των Γιαννιτσών, έβαλε στο… μάτι ομάδα Ρομά, η οποία τις έκλεψε Ωστόσο, η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών ήταν άμεση και, ύστερα από καταδίωξη που θύμιζε κινηματογραφική ταινία, συνελήφθησαν δύο άνδρες Ρομά, ηλικίας 24 και 46 ετών, καθώς και μια γυναίκα Ρομά 26 ετών.

Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα τρία άτομα αφαίρεσαν από εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας συνολικά 16 μπαταρίες, τις οποίες φόρτωσαν σε όχημα όπου επέβαιναν.

Κατά τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς και, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, εμβόλισαν το περιπολικό όχημα, όμως τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο όχημα εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα