Ξεσηκωμός στα Φιλιατρά για την ΕΤΕ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να μειώσει τις ημέρες λειτουργίας του καταστήματος στα ΦιλιατράΩς πρώτο μέτρο αντίδρασης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, o Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών και ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων προβαίνουν στη συλλογή υπογραφών μέσω της ιστοσελίδας avaaz.com.

Οπως επισημαίνουν, μετά την αποχώρηση των εφοριών και από τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου Τριφυλίας, την υποβίβαση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών, το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, όπως και του ΙΚΑ Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, πλέον ήρθε η σειρά των τραπεζών, αρχικά με την υποβάθμιση του τραπεζικού καταστήματος των Φιλιατρών και εν συνεχεία με το οριστικό κλείσιμό του.

«Καλούμε τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να επαναπροσδιορίσει τη στάση της όσον αφορά το τραπεζικό κατάστημα Φιλιατρών, ειδάλλως οι κάτοικοι της Τριφυλίας, με μπροστάρηδες τους εμπορικούς συλλόγους, θα αναγκαστούμε να επαναπροσδιορίσουμε τη δική μας στάση απέναντι στην τράπεζα, ”παγώνοντας” τις συναλλαγές μας, αποσύροντας τις καταθέσεις μας και επιστρέφοντας τα POS στο σύνολο του Δήμου Τριφυλίας» αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωσή τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα