Kάλεσμα για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην ελληνική πολιτική σκηνή εξαιτίας της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι Μακεδόνες δεν το βάζουν κάτω και σηκώνουν ακόμη μία φορά το «λάβαρο των συλλαλητηρίων»Τα μέλη της Επιτροπής του Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία μέσα από τη σελίδα τους στο facebook σημειώνουν ότι «η τελευταία πράξη της συμφωνίας θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των… προθύμων! Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα».

Καλούν τους Ελληνες «σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14.00 στο Σύνταγμα» και καταλήγουν λέγοντας: «Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρει η κυβέρνηση το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν, όμως, θα είμαστε και πάλι εκεί».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα