Ανεπιθύμητοι οι μηδίζοντες

Οποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προδίδει τη Μακεδονία. Οποιος με την ψήφο του παρατείνει τον βίο της κυβέρνησης τη διευκολύνει να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν πέσει η κυβέρνηση, δεν θα κυρωθεί η συμφωνία. Τόσο απλό αλλά και τόσο σπουδαίο είναι αυτό το ζήτημα.

Επί τόσες ημέρες ακούγονται σενάρια επί σεναρίων και θεωρίες επί θεωριών, που δεν βοηθούν σε τίποτε άλλο παρά στο θόλωμα των νερών και στη συσκότιση της αλήθειας. Είναι πολλά αυτά που διαδίδονται και όλα εκτός στόχου, ο οποίος είναι η διάσωση της Μακεδονίας από τους ξένους επίβουλους και επίδοξους σφετεριστές της Ιστορίας και του ονόματός της. 

Για να σωθεί η Μακεδονία, δεν πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να φέρει τη Συμφωνία των Πρεσπών προς ψήφιση στη Βουλή. Αυτά τα περί καταψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών και ταυτόχρονης στήριξης της κυβέρνησης δεν μπορούν να γίνουν πιστευτά ούτε από μικρά παιδιά. 

Τι νόημα έχει να καταψηφίσει κάποιος αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, όταν όλα δείχνουν ότι έχουν βρεθεί οι «πρόθυμοι» βουλευτές που θα την υπερψηφίσουν; Γι’ αυτό, πάνω απ’ όλα και πριν απ’ όλα, η έμφαση πρέπει να δοθεί στη διαδικασία της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Επίσης, πρέπει να καταστεί σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις ότι οι βουλευτές που θα εγκρίνουν διά της ψήφου τους τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έχει δηλώσει εμφατικά ότι διαφωνεί με τη συμφωνία που δίνει το όνομα «Βόρειος Μακεδονία» και αναγνωρίζει γλώσσα και εθνικότητα «μακεδονική» στους κατοίκους του κρατιδίου των Σκοπίων, δεν επιτρέπεται να «στρατολογήσει» τους μητραλοίες που θα παραδώσουν τα ιερά και τα όσια του Γένους στους Σλάβους.

Τα κόμματα δεν μπορούν να θεωρούνται ποδοσφαιρικές ΠΑΕ, όπου οι παίκτες αλλάζουν εύκολα φανέλα και όλα συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους. Και οι μηδίζοντες είναι ανεπιθύμητοι στον λαό και όλοι όσοι τους δίνουν ευκαιρίες να συνεχίσουν να προδίδουν.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα