Δάκρυα συγκίνησης από τον Πάνο στο «αντίο» του στο ΥΕΘΑ

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν χθες το κλίμα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όπου ο Πάνος Καμμένος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα……παρουσία των στενών συνεργατών του και λίγο αργότερα, σε συνέντευξη Τύπου, έκανε τον απολογισμό του έργου του, ευχαριστώντας τους αρχηγούς των επιτελείων, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους εθνοφύλακες και τους στρατιώτες που συνετέλεσαν να διαφυλαχθεί η εθνική κυριαρχία σε μια δύσκολη συγκυρία.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά» είπε ο Πάνος Καμμένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εμφανώς συγκινημένος. Μάλιστα κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Πρόσθεσε επίσης ότι θεώρησε υποχρέωσή του, έστω και την ύστατη ώρα, να αντισταθεί στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η φωνή τού απερχόμενου υπουργού Εθνικής Αμυνας έσπασε και όταν μίλησε για το έργο που επιτεύχθηκε τα τελευταία χρόνια στις Ενοπλες Δυνάμεις, ειδικά όταν αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που βρέθηκε κοντά στους οπλίτες, είτε σε φυλάκιο είτε σε πλοίο ή σε κάποια μονάδα ετοιμότητας της Αεροπορίας. «Πολλοί με κατηγόρησαν όταν φόρεσα στρατιωτική στολή. Εμαθα πολλά κοντά στους οπλίτες» είπε.

Οταν ρωτήθηκε για «εκκρεμότητες», ο κ. Καμμένος είπε πως επ’ ουδενί θα ήθελε να παραδώσει την ηγεσία του υπουργείου με τους δύο στρατιωτικούς αιχμαλώτους στην Τουρκία και σε μία αποστροφή του λόγου του σημείωσε: «Οταν έρθει η ώρα να μιλήσω για την απελευθέρωσή τους, έχω να πω πολλά».

Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διάδοχό του ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και έστειλε μήνυμα στην Τουρκία. Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η τελετή παράδοσης – παραλαβής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα