Συνελήφθησαν σε καμένο σπίτι στο Μάτι οι δύο δραπέτες

Το κρησφύγετο, ένα κατεστραμμένο σπίτι στο Μάτι, των δύο Αλβανών που δραπέτευσαν από τις Φυλακές Κορυδαλλού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς εντόπισαν χθες οι άνδρες της Ασφάλειας Επειτα από συντονισμένη επιχείρηση, στην οποία πήραν μέρος και στελέχη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ), οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι φορώντας αλεξίσφαιρα κράνη και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατάσχεσαν ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών σε ακόμη δύο σπίτια προκειμένου να εντοπιστούν οι συνεργοί τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κακοποιοί εξέτιαν ποινή κάθειρξης για κλοπές και ληστείες και κρατούνταν στην 4η πτέρυγα των φυλακών. Οπως έγινε γνωστό, οι δύο νεαροί κατάφεραν να κατασκευάσουν με υλικά που έκλεβαν σταδιακά από τα μαγειρεία των φυλακών έναν μεταλλικό γάντζο, τον οποίο έριξαν στα συρματοπλέγματα του τοίχου από την πλευρά της οδού Αριστάρχου στον Κορυδαλλό και με ιμάντες που είχαν δέσει στην άκρη του κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή της μάνδρας, η οποία έχει ύψος 6 μ. από την εσωτερική πλευρά των φυλακών, να κόψουν με κάποιο εργαλείο το αγκαθωτό συρματόπλεγμα και στη συνέχεια να πηδήξουν στο γρασίδι από ύψος 3 μ. στην εξωτερική πλευρά του τοίχου.

Η απόδραση έγινε αντιληπτή την επόμενη ημέρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα