Γαλαξίας: Αύξηση μισθού 20% και 10 νέα καταστήματα

Αύξηση 20% του μισθού όσων εργαζομένων έχουν προσληφθεί από το 2012 και μετά ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ΠΕΝΤΕ Α.Ε. – Γαλαξίας Παναγιώτης Πουρσανίδης κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής πίταςΠαράλληλα, προανήγγειλε την επέκταση του δικτύου της ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ με 10 νέα καταστήματα για τα επόμενα δύο χρόνια, τα πέντε εκ των οποίων θα είναι υπερμάρκετ, ενώ πραγματοποιούνται πολλές ανακαινίσεις, οι οποίες αναβαθμίζουν τα ήδη υπάρχοντα καταστήματα και τις παροχές υπηρεσιών των σούπερ μάρκετ Γαλαξίας.

Αυτή τη στιγμή η ελληνική αλυσίδα διαθέτει 159 καταστήματα, από τα οποία τα 75 είναι ιδιόκτητα και τα υπόλοιπα μισθωμένα. Ο Γαλαξίας άρχισε το ταξίδι του το 1971, όταν πέντε φίλοι, εργαζόμενοι ως υπάλληλοι σε διάφορους χώρους, αποφάσισαν να βάλουν τις οικονομίες τους και να ξεκινήσουν μια οικονομική δραστηριότητα στον χώρο των καταναλωτικών αγαθών και να ιδρύσουν το πρώτο κατάστημα.

Από τότε έως σήμερα, δηλαδή 48 χρόνια μετά, οι μέτοχοι του Γαλαξία ξεπερνούν τους 197, η πλειονότητα των οποίων εργάζεται στην εταιρία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα