Η Ντόρα επανακατέθεσε μήνυση για δυσφήμηση εναντίον του Καμμένου

Αναζωπυρώνεται η κόντρα του Πάνου Καμμένου με την Ντόρα Μπακογιάννη και μεταφέρεται στα δικαστήρια, καθώς η πρώην υπουργός Εξωτερικών επανακατέθεσε τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του τέως υπουργού Aμυνας Την ίδια στιγμή, οι ΑΝ.ΕΛ. αντεπιτίθενται και την εγκαλούν για συκοφαντικές επιθέσεις κατά του κ. Καμμένου. Μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από το υπουργικό συμβούλιο, η Ντόρα Μπακογιάννη επανέλαβε τους χαρακτηρισμούς «κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη», και για την εκ νέου κατάθεση της μήνυσής της κατά του κ. Καμμένου έγραψε στο twitter:

«Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών». Ο κ. Καμμένος αποκάλεσε την κυρία Μπακογιάννη «κομματάρχη του Ερντογάν», με την τελευταία να επιμένει ότι οι ΑΝ.ΕΛ. «έδωσαν το στιλό στον κ. Τσίπρα να υπογράψει τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Απαντώντας, ο Θόδωρος Τοσουνίδης τόνισε: «Είναι γελοίο, κυρία Μπακογιάννη, αυτό που κάνετε: από τη μία παραδίδετε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και από την άλλη υποκρίνεστε τη γιαλαντζί “Μακεδονομάχο”. Σας γνωρίζει ο ελληνικός λαός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα