Γεννηματά: Απόλυτη γελοιοποίηση του Τσίπρα

Τα μαχαίρια από τα θηκάρια έβγαλαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που στο σύνολό τους κατήγγειλαν ότι η ψήφος εμπιστοσύνης είναι προϊόν συναλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝ.ΕΛ., αλλά και με μεμονωμένους βουλευτές Για «θέατρο» και «απόλυτη γελοιοποίηση» του πρωθυπουργού μίλησε η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν παίζει ούτε δημοκρατικά ούτε καθαρά. «Δεν παίζετε έντιμα, κύριε Τσίπρα, και η πατρίδα δεν ανέχεται άλλο αυτήν τη φαρσοκωμωδία» σημείωσε, ενώ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κρύβεται πίσω από το ήθος και την προσφορά του νέου υπουργού Εθνικής Αμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη.

Για την κυβερνητική πλειοψηφία «Φρανκενστάιν» και για «ετερόκλητο πολιτικό πολτό» από βουλευτές που έχουν εκλεγεί από την Ενωση Κεντρώων, τη Ν.Δ., το Ποτάμι και τους ΑΝ.ΕΛ. μίλησε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Οσο για τον μέχρι πρότινος κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, υποστήριξε ότι η αποχώρησή του από την κυβέρνηση είναι «προσχηματική» και δεν πείθει κανέναν. «Αν ήθελε πραγματικά να μην προχωρήσει η Συμφωνία των Πρεσπών, έπρεπε να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση Τσίπρα εγκαίρως» πρόσθεσε.

«Η σημερινή διαδικασία είναι αποτέλεσμα παζαριών» κατήγγειλε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που πρόσθεσε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αυριανής ψηφοφορίας «το ζήτημα είναι ο ίδιος ο λαός να καταψηφίσει την κυβέρνηση». Οσο για τον Βασίλη Λεβέντη, έβαλε κατά του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον ότι «δίνει εξετάσεις ηθικής» και ότι «κλέβει το 70% των βουλευτών» του Πάνου Καμμένου. Στράφηκε, μάλιστα, και κατά των στελεχών των ΑΝ.ΕΛ., αναφέροντας ότι «η στοιχειώδης εντιμότητα επέβαλε στους υπουργούς του Καμμένου να παραιτηθούν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα