«Απάντηση» Καμμένου με τη μετεγγραφή του Φωκά

Εντάχθηκε στους ΑΝ.ΕΛ. διασφαλίζοντας το ελάχιστο των πέντε βουλευτών που είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση της Κ.Ο.Με τη μετεγγραφή του ανεξάρτητου -μέχρι χθες- βουλευτή Αριστείδη Φωκά στους Ανεξάρτητους Ελληνες «απάντησε» ο Πάνος Καμμένος στην αποχώρηση-διαγραφή της Ελενας Κουντουρά και του Βασίλη Κόκκαλη από το κόμμα του. 

Η προσχώρηση του βουλευτή ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο χθες το πρωί και πλέον οι ΑΝ.ΕΛ. διασφαλίζουν το ελάχιστο των πέντε βουλευτών, που είναι προϋπόθεση για τη διατήρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους, ακόμη κι αν διαγραφεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που θα στηρίξει την κυβέρνηση και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Καλωσορίζω τον κύριο Φωκά στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Είναι μαχητικός βουλευτής και θέλω να σας πω ότι μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε μιλήσει ποτέ, αλλά είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα να αντισταθούμε απέναντι στη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση» δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, με τον βουλευτή να δεσμεύεται ότι «θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Ελληνες από εδώ και πέρα». Ο Αριστείδης Φωκάς ήταν βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ενωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο μεταξύ, με επιστολή του στη «δημοκρατία» και με αφορμή σχετικό δημοσίευμα, ο Κώστας Ζουράρις διευκρινίζει πως ο Πάνος Καμμένος δεν μπορεί να τον διαγράψει, αφού δεν ανήκει στους ΑΝ.ΕΛ., αλλά είναι συνεργαζόμενος, ως γραμματέας του κόμματος Πυρίκαυστος Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα