Ξυλοκόπησαν οικογένεια για 50 ευρώ

Νέο περιστατικό βίας κατά ηλικιωμένων μέσα στο ίδιο τους το σπίτι για… λίγα ευρώ καταγράφηκε σε χωριό της Ημαθίας Την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων ληστών δέχτηκαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και ο γιος τους μέσα στο σπίτι τους, στα Αγκάθια Ημαθίας, οι οποίοι τους απέσπασαν μόλις 50 ευρώ… Το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα, όταν οι δύο ή τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη μονοκατοικία της οικογένειας πιάνοντάς τη στον ύπνο.

Οι κακοποιοί επιτέθηκαν με γροθιές στον 45χρονο γιο, τον οποίο εξουδετέρωσαν, και στη συνέχεια όρμηξαν στον 72χρονο πατέρα και στην 70χρονη μητέρα. Οι ληστές ζητούσαν επίμονα χρήματα απειλώντας να τους σκοτώσουν, ωστόσο τα μόνα που είχαν στη διάθεσή τους τα θύματα, τα οποία άρπαξαν οι δράστες, ήταν 50 ευρώ και μια κάρτα ανάληψης, χωρίς να είναι γνωστό αν τους δόθηκε το PIN.

Από τα χτυπήματα των ληστών ο 45χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Πάντως, οι αστυνομικοί εξετάζουν αν οι δράστες είχαν πληροφορίες για «κομπόδεμα» της οικογένειας και πήγαν «συστημένοι».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα