Ο Γιάννης Αποστολάκης πήγε στην ορκωμοσία με αθλητικά παπούτσια

Με το χέρι στο Ευαγγέλιο ορκίστηκε ο νέος υπουργός Aμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, με αθλητικά παπούτσια επέλεξε όμως να εμφανιστεί στην τελετή ο γιος του, προκαλώντας -όπως ήταν αναμενόμενο- αρνητικά σχόλιαΟ Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από το δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef», ενώ αυτή την τηλεοπτική σεζόν συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» στον Σκάι και ετοιμάζεται να επιστρέψει ως «coach» των παικτών στον τρίτο κύκλο του «MasterChef».

Τον νέο υπουργό όρκισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο ο… celebrity γιος κατάφερε με ένα στιλιστικό τέχνασμα να συζητηθεί περισσότερο από τον πατέρα του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα