Οι έμποροι των εθνών

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκχωρεί ασμένως στα Σκόπια την πνευματική κληρονομιά μαςΑπό τον
Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

H παρούσα κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει ανενδοιάστως τον ελληνικό λαό, σφετεριζόμενη πλήρως τη λαϊκή κυριαρχία, ενδιαφερόμενη αποκλειστικά διά την παραμονή της στην εξουσία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκχωρεί ασμένως την πνευματική κληρονομιά μας στη γείτονα διά της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, ακρωτηριάζοντας τη Μακεδονία και την ελληνική πολιτισμική ταυτότητα αιώνων.

Το ανθελληνικό μένος και η προκλητικότητά του, παροιμιώδη, καθώς απολαμβάνει τα επίχειρα, τα «τριάκοντα αργύρια» έναντι της δρομολογούμενης εσχάτης προδοσίας προς το Γένος των Ελλήνων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κλειδούχος της «Κερκόπορτας», εμπορεύεται την πατρίδα μας θέτοντας τη λαϊκή βούληση στις ερπύστριες της ιδιότυπης δικτατορίας την οποία έχει καθιδρύσει αρχήθεν της διακυβέρνησης της χώρας με την πραξικοπηματική και επαίσχυντη νόθευση της έκβασης του πάλαι ποτέ δημοψηφίσματος της αποφράδος 5ης/7/2015, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι εφεξής θα διοικεί τη χώρα υποτελώς, κλίνοντας υποτακτικώς το γόνυ σε όποιον υπερθεματίσει οικονομικά οφέλη, καταφρονώντας ευθέως τους δημοκρατικούς θεσμούς και το Σύνταγμα.

Το αυτό έπραξε ασμένως με τους ιδιαζόντως επαχθείς όρους των επονείδιστων δανειακών συμβάσεων, αυτό πράττει και σήμερα αμελλητί, απεμπολώντας κάθε ψήγμα της εθνικής κυριαρχίας μας άνευ όρων, απαξιώνοντας την παλλαϊκή αντίδραση του ελληνικού λαού, ο οποίος ανθίσταται ζητώντας δημοκρατικά δημοψήφισμα διά ένα τόσο μείζον και ακανθώδες για την πορεία του έθνους μας ζήτημα, ο ίδιος όμως υποθηκεύει γηθοσύνως το μέλλον της πατρίδος μας ως έμμισθο πειθήνιο φερέφωνο, ως μίσθαρνη εύλαλη μαριονέτα, ως καλοκουρδισμένο άθυρμα εξωεθνικών συμφερόντων τα οποία διαφεντεύουν την πατρίδα μας.

Η ιταμή καταφρόνηση του λαού, η κατάλυση του Συντάγματος, η υπόσκαψη της δημοκρατίας μας συνιστούν «ψιλά» γράμματα, έμπροσθεν των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων τα οποία προφανώς διακυβεύονται διά να εκτελέσει την πράξη προδοσίας της πατρίδας μας.

Η Ιστορία της Ελλάδος παραχαράσσεται, το αίμα των προγόνων μας διά την αρετή και την ελευθερία λοιδορείται, η μνήμη των βεβηλώνεται, ο Ελληνισμός ψυχορραγεί και μια μελανή σελίδα έρχεται από τον σύγχρονο «Εφιάλτη» της Αριστεράς και της προόδου, εφάμιλλη της Μικρασιατικής Καταστροφής, όπου απεύχομαι να ανακράξουμε «Η Πόλις εάλω», καταφάσκοντας εις τους αιώνας των αιώνων ότι το ανίερο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας συνιστά ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς εν Ελλάδι. Τετέλεσται – η απάντηση στον απλό λαό. Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν!

*Δικηγόρος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα