Συνελήφθη… ψευδόμενος ο Αδωνις για Κουντουρά

Ανακολουθίες για δήθεν σκάνδαλοΤο… μαύρο επιχείρησε να κάνει στη Βουλή ο Αδωνις Γεωργιάδης και… συνελήφθη ψευδόμενος σε ό,τι αφορά τα χρήματα που πήρε η εταιρία στην οποία συμμετείχε η Ελενα Κουντουρά. 

Χθες, από το βήμα της Βουλής αναγκάστηκε για λόγους εντυπωσιασμού να διαψεύσει ακόμη και τον εαυτό του, μια και στην επιτροπή της Βουλής για το ίδιο θέμα της διαφήμισης σε περιοδικό από το ΚΕΕΛΠΝΟ είχε καταθέσει ότι η εταιρία του συζύγου της κυρίας Κουντουρά έλαβε 120.000 ευρώ.
Προχθές όμως φούσκωσε τον λογαριασμό, λέγοντας ότι πήρε 1.500.000 ευρώ και αυτό δείχνει ότι η ψήφος είναι εξαγορασμένη!

Ιδού τι είπε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη: «Πόσα λεφτά έχει πάρει η κυρία Κουντουρά από το ΚΕΕΛΠΝΟ, ξέρετε; Και μιλάω για την ίδια την κυρία Κουντουρά. Οχι ο πατέρας της, ο συντάκτης του ύμνου της 21ης Απριλίου. Στην εταιρία ΣΙΓΜΑ ΑΛΦΑ ΜΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -καταθέτω για τα πρακτικά της Βουλής το καταστατικό της ανωνύμου εταιρίας- θα δείτε ότι στο διοικητικό της συμβούλιο πρώτος είναι ο Παπαχριστόπουλος Σαράντης, ο σύζυγος της κυρίας Κουντουρά, και τρίτη είναι η Ελενα Κουντουρά, η ίδια.

Υπουργέ μου, εσύ που τα έχεις ψάξει τα λεφτά του ΚΕΕΛΠΝΟ ευρώ ευρώ, δεν έχεις μάθει πόσα πήρε η Κουντουρά; Πάνω από 1.500.000. Δείτε ότι σε έναν μήνα μόνο πήρε 110.000 ευρώ. Δεκαοκτώ μήνες έπαιρνε».

Μόνο που ο κ. Γεωργιάδης ξέχασε να πει ότι τα χρήματα δόθηκαν για καταχώριση στην πρώτη σελίδα, ήταν μόνο 120.000 ευρώ και ότι δόθηκαν την περίοδο 2008-2009, που δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπήρχαν οι ΑΝ.ΕΛ.!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα