Επίθεση Καμμένου για διπλή «προδοσία» Τσίπρα

Στο στόχαστρο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. και οι Κοτζιάς, ΠαυλόπουλοςΑπασφάλισε ο Πάνος Καμμένος. Σε μια επίθεση κατά πάντων δεν άφησε εκτός κάδρου ούτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ούτε όμως τον πρωθυπουργό, δηλώνοντας ανοιχτά προδομένος από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του, o τέως υπουργός Αμυνας κλιμάκωσε την κριτική του προς τον άλλοτε κυβερνητικό εταίρο του, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν το «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να θεωρείται βελούδινο.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Βεργίνα, ισχυρίστηκε ότι στο θέμα των Σκοπίων ο Αλέξης Τσίπρας δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές, καθώς αρχικά του είχε πει ότι η συμφωνία θα ερχόταν μετά τις εκλογές και αργότερα ότι θα έβλεπαν ξανά το θέμα τον Μάρτιο.

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση Καμμένου στον πρωθυπουργό μέσα σε διάστημα λίγων ωρών. Μόλις το απόγευμα της περασμένης Τρίτης είχε δηλώσει μέσω twitter ότι είναι «λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής Συμφωνίας των Πρεσπών».

Από τα πυρά του μέχρι πρότινος κυβερνητικού εταίρου δεν γλίτωσε ούτε ο Προκόπης Παυλόπουλος. «Εχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., ο οποίος σχολίασε και τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Οι βουλευτές της Ν.Δ. έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων».

Στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου μπήκε ακόμη μία φορά ο Νίκος Κοτζιάς, τον οποίο χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη».

Αναφερόμενος στην ουσία του ονοματολογικού, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε διάτρητη τη Συμφωνία των Πρεσπών, την αποκάλεσε «κουρελόχαρτο» και εξέφρασε την εκτίμηση: «Η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα