Athens Fashion Film Festival από 25 έως 27 Φεβρουαρίου

Από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Athens Fashion Film Festival, μια διοργάνωση η οποία περιλαμβάνει μια εξαιρετική επιλογή από ταινίες μόδας μικρού και μεγάλου μήκους, αλλά και ντοκιμαντέρ Ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του φεστιβάλ είναι η Ελληνοϊταλίδα παραγωγός και σκηνοθέτις Νικόλ Αλεξανδροπούλου. Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας».

Προσκεκλημένοι σε αυτή την πρώτη διοργάνωση θα είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι επαγγελματίες αλλά και ανερχόμενα ταλέντα από τους τομείς του κινηματογράφου, της μόδας, της τέχνης αλλά και της διαφήμισης, ενώ στόχος είναι να προσφέρει μια καινοτόμο προοπτική στον πρωτοποριακό κόσμο των fashion films.

Την εννεαμελή διεθνή κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού τμήματος αποτελούν οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Valerio Cappelli, Dario Nardella και Orsola de Castro.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα