Γην και ύδωρ σε Λαζόπουλο

Ερχεται στο Open με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», με κωμική σειρά και ως σύμβουλος προγράμματοςΑπό τη
Μαρία Ανδρέου

Σε πόσους ρόλους θα δούμε τον Λάκη Λαζόπουλο το 2019 στο Open; Γην και ύδωρ δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη στον δημοφιλή δημιουργό για να επιστρέψει στη μικρή οθόνη όχι μόνο με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» από τα τέλη Φεβρουαρίου, αλλά και ως σύμβουλος προγράμματος, θέση που κατείχε και στον Alpha και μέσω της οποίας έδωσε πολλές ιδέες και ωραία προγράμματα.

Η εμπειρία του Λάκη στην ελληνική τηλεόραση είναι αναμφισβήτητη και τη στιγμή που ο ανταγωνισμός χτυπά κόκκινο, η γνώση του δημιουργού είναι «χρυσάφι» και «θησαυρός»!

Ο Λάκης μπορεί να απουσίαζε οικειοθελώς από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παρά τις προτάσεις που του γίνονταν, αλλά πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της επανόδου του, όπως τόνισε και σε σχετική δήλωσή του στη «δημοκρατία». Η πρόταση του Open να επανέλθει στο γυαλί τον ερχόμενο μήνα με την επιτυχημένη σατιρική παραγωγή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», κάθε Τρίτη στις 21.00 και μάλιστα με τρίωρη διάρκεια, όπως διαδίδεται μέσα από το κανάλι, αλλά και με μια κωμική σειρά με τίτλο «Θεέ μου, τι σου κάναμε» έχει μοιράσει ξανά την τηλεοπτική τράπουλα και έχει δυναμιτίσει τον ανταγωνισμό.

Επιθυμία, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του, είναι να μεταφέρει στο γυαλί τη γαλλική κινηματογραφική κωμωδία παραγωγής 2014 «Θεέ μου, τι σου κάναμε», σκηνοθεσίας Φιλίπ ντε Σοβερόν, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το σενάριο

Σύμφωνα με το σενάριο, δύο τυπικοί καθολικοί Γάλλοι αστοί, οι Βερνέιγ, προσπαθούν να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι έχουν για γαμπρούς έναν Εβραίο, έναν Αραβα και έναν Κινέζο. Οταν η τέταρτη κόρη τους τούς ανακοινώνει πως πρόκειται και αυτή να παντρευτεί, δεν είναι καθόλου προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα ακολουθήσει, καθώς ο μέλλων σύζυγός της είναι μεν καθολικός, αλλά μαύρος από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Να σημειωθεί ότι το εξαιρετικό γαλλικό φιλμ με το υπέροχο χιούμορ είχε μεταφερθεί και θεατρικά από τον Λάκη Λαζόπουλο με τον ίδιο τίτλο στο θέατρο Γκλόρια τη σεζόν 2015-2016. Τώρα φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να ζωντανέψει το ομώνυμο έργο και τηλεοπτικά, με τον Λάκη στον ρόλο του πατέρα, που παντρεύει τις κόρες του με αλλόθρησκους.

Λέγεται ότι η Μαρία Καβογιάννη (συμπρωταγωνίστριά του στη συγκεκριμένη παράσταση) και οι άλλοι συντελεστές, όπως η Τζένη Θεωνά, είναι ανοιχτοί σε μια πιθανή συνεργασία για τη μεταφορά του έργου σε ένα σίριαλ 12 επεισοδίων για λογαριασμό του Open.

Οπως ακούγεται, ο δημοφιλής δημιουργός, ηθοποιός και σκηνοθέτης επιθυμεί να κρατήσει το ίδιο καστ και να παρουσιάσει και την εξέλιξη στις ζωές των ηρώων 10 χρόνια μετά. Πληροφορίες θέλουν παράλληλα με το «Τσαντίρι» και το «Θεέ μου, τι σου κάναμε» τον Λάκη να συζητά με τη διοίκηση του Open για τη μεταφορά στο γυαλί -σε μορφή σειράς- της σπουδαίας ταινίας «Η κάλπικη λίρα» του Γιώργου Τζαβέλλα.

Συζητήσεις και (πολλές) ιδέες

 O Λάκης ως σύμβουλος προγράμματος μπορεί να δώσει πολλά στο κανάλι. Κατά καιρούς έχει κάνει λόγο ακόμη και για μια παραγωγή με άξονα την Ιστορία του ελληνικού έθνους και με την αρωγή νέων ηθοποιών. Επίσης, έχει αναφερθεί στη δημιουργία μιας νυχτερινής ζώνης κωμωδίας, την οποία θέλει και να προωθήσει. Το σίγουρο είναι ότι ο Λάκης συζητά με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οpen Τζώνη Καλημέρη για πολλά πράγματα. Αλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες και πάντα έχουν στόχο τη δημιουργία ενός ποιοτικού και άρτιων προδιαγραφών τηλεοπτικού προγράμματος, το οποίο ευελπιστούμε να δούμε μέσα στο 2019.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα