Απρέπεια από Κωσταράκο εναντίον του Αποστολάκη!

Απαράδεκτη αναφορά από τον στρατηγό του… facebook με αφορμή την τοποθέτηση του νέου υπ. ΑμυναςΟ στρατηγός του… facebook και του twitter Μιχάλης Κωσταράκος «χτύπησε» πάλι για να επισημάνει πως οι Ενοπλες Δυνάμεις δεν πρέπει να εμπλέκονται σε πολιτικά παιχνίδια. Η νέα του παρέμβαση-ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε με αφορμή την τοποθέτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη στη θέση του υπουργού Εθνικής Αμυνας. 

Οσοι γνωρίζουν, όμως, ξέρουν ότι ο κ. Κωσταράκος είχε επιτεθεί στον κ. Αποστολάκη, γιατί ως Α/ΓΕΕΘΑ του μείωσε την πολυμελή στρατιωτική συνοδεία (μαγείρους, οδηγούς, ασφάλεια) που πλήρωνε ο ελληνικός λαός όσο αυτός ήταν πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε., και όταν έπαψε να έχει αυτή τη θέση ζήτησε με επιστολή από τον Πάνο Καμμένο, επιτιθέμενος και σε αυτόν, να τραβήξει το αυτί του Ευάγγελου Αποστολάκη γιατί επανέφερε από τις Βρυξέλλες τους πρώην συνεργάτες του.

Ο Μ. Κωσταράκος, που κόπτεται σήμερα μην τυχόν και εμπλακούν οι Ενοπλες Δυνάμεις σε «πολιτικά παιχνίδια», είναι αυτός που έκανε πολιτικές παρεμβάσεις φορώντας ακόμη τη στολή και αυτός που ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο να μην τον αντικαταστήσει όσο υπηρετούσε ως Α/ΓΕΕΘΑ μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε. Ή μήπως ο κ. Κωσταράκος όταν βγήκε με την ντουντούκα και ασκεπής στα σκαλιά του Πενταγώνου να «αναχαιτίσει» τους ναυτεργάτες που είχαν «εισβάλει» δεν έκανε τον μπροστάρη, με στόχο να γλιτώσει το κράξιμο η τότε πολιτική ηγεσία;

Προκαλεί, δε, ερωτήματα η ανάρτηση του Μιχάλη Κωσταράκου, μία ημέρα μετά το πολιτικό ατόπημα του Κυριάκου Μητσοτάκη να συγκρίνει τον Ευάγγελο Αποστολάκη με τον στρατηγό της επταετίας Γρηγόρη Σπαντιδάκη. Μάλιστα τα αναγραφόμενα του στρατηγού του… facebook και του twitter δεν απέχουν πολύ από την απαράδεκτη αναφορά του κ. Μητσοτάκη. Μπορεί να μη σύγκρινε τον Αποστολάκη με τον Σπαντιδάκη, αλλά παρομοίασε την επιλογή του υπουργού Αμυνας από τον Τσίπρα με αυτό που συνέβη «σε καθεστώτα με αντιδιαμετρικά διαφορετική αντίληψη περί δημοκρατίας», εννοώντας την επιλογή Ακάρ από τον Ερντογάν.

«Δεν μπορούμε να παίζουμε με τους θεσμούς… Κρατήστε, κύριοι της κυβέρνησης, τις Ε.Δ. έξω από το κάδρο των πολιτικών σκοπιμοτήτων» τόνισε ο κ. Κωσταράκος. Κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει. Δεν μπορεί όμως και να μη σημειώσει τις φιλότιμες και συνεχείς προσπάθειες που κάνει για να μπει ο ίδιος στην πολιτική και να εντάξει τις τοποθετήσεις του σε αυτό το πλαίσιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα