Ρινγκ για άλλη μια φορά έγινε η Βουλή

Εκρηκτικό «πινγκ πονγκ» (με «πυροσβέστη» τον Πολάκη!) ανάμεσα στον Βασίλη Οικονόμου της Ν.Δ. και τον Νίκο Μανιό του ΣΥΡΙΖΑΣε… ρινγκ μετατράπηκε ακόμη μια φορά η Βουλή, και μάλιστα δι’ ασήμαντον αφορμήν, αποδεικνύοντας περίτρανα πως το κλίμα πλέον ανάμεσα στα κόμματα είναι τόσο οξυμένο, που αρκεί μόνο μια σπίθα για να ανάψει το φιτίλι. 

Ολα ξεκίνησαν όταν, μεσούσης της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, ο «γαλάζιος» Βασίλης Οικονόμου διέκοπτε διαρκώς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, αμφισβητώντας τα στοιχεία που ο τελευταίος έδινε για τη σημερινή κατάσταση στον χώρο της Υγείας. «Δεν περνάνε εδώ αυτά – αλλού. Αντε από δω πέρα, κουτσαβάκια» φώναξε αρχικά ο κ. Οικονόμου, απαντώντας επί της ουσίας στις αναφορές του υπουργού ότι η Ν.Δ. ζηλεύει για όσα έχει επιτύχει η κυβέρνηση. Ο βουλευτής της Ν.Δ. συνέχιζε να διακόπτει, προκαλώντας την οξεία αντίδραση του προεδρεύοντος Νίκου Μανιού, ο οποίος τον ανακάλεσε στην τάξη λέγοντάς του ότι μιλά διαρκώς δίχως να ζητά τον λόγο. «Είσαι ανειδίκευτος. Αν συνεχίσεις έτσι, θα σε βγάλω έξω» του είπε. 

Με τον κ. Οικονόμου να παρεμβαίνει εκ νέου από τα έδρανα, ο συριζαίος προεδρεύων τον κάλεσε να αφήσει τους «τσαμπουκάδες» έξω από τη Βουλή. Το εκρηκτικό «πινγκ πονγκ» συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, έως ότου ο Παύλος Πολάκης παρενέβη, λειτουργώντας λίγο πολύ πυροσβεστικά (ποιος να το περίμενε από τον θερμόαιμο υπουργό!). «Μα την Παναγία, σταμάτα πια! Οταν υπάρχει αληθινή παράθεση της πραγματικότητας, η μόνη οδός για τη Ν.Δ. είναι να δημιουργεί θόρυβο. Δεν ταιριάζει η πραγματικότητα με το αφήγημά σας» είπε ο κ. Πολάκης απευθυνόμενος στον Βασίλη Οικονόμου, με την ένταση να εκτονώνεται σταδιακά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα