Εντοπίστηκαν συντρίμμια, αγνοείται ακόμα ο πιλότος

Ενα κάθισμα το οποίο εικάζεται ότι ανήκει στο μονοκινητήριο αεροσκάφος που κατέπεσε……το μεσημέρι της Τετάρτης ανοιχτά της παραλίας Καβουρότρυπα στο Μεσολόγγι έφεραν στο φως οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στην περιοχή. 

Ωστόσο, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του 46χρονου χειριστή του αεροσκάφους και απόστρατου μηχανικού της Πολεμικής Αεροπορίας Π.Κ. παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό του, οι οποίες σταμάτησαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης και συνεχίστηκαν χθες με το πρώτο φως της μέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες στην περιοχή επιχείρησαν έξι πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο και ένα αλιευτικό σκάφος, καθώς και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επαφή που είχε το αεροσκάφος με το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας ήταν στις 12.29 το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ενημέρωσε ότι θα κινηθεί στον άξονα μεταξύ Πάτρας και Μεσολογγίου. Περίπου μία ώρα αργότερα οι Αρχές τέθηκαν σε επιφυλακή, καθώς διαπιστώθηκε ότι το αεροσκάφος δεν είχε προσγειωθεί.

Την πτώση του αεροσκάφους στη θάλασσα είδε ένας ψαράς, ο οποίος τηλεφώνησε άμεσα στις λιμενικές Αρχές και περιέγραψε το συμβάν. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του πιλότου, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, πήραν μέρος δυνάμεις του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ, η Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών, ψαράδες με τα σκάφη τους, ενώ από αέρος συνέδραμε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα