Δώρα Louis Vuitton από τον ληστή των ΑΤΜs

Σκορπούσε χρήμα σαν μεγιστάναςΠλουσιοπάροχα ζούσε ο φερόμενος ως υπαρχηγός της σπείρας που ανατίναζε τα ΑΤΜs σε Εύβοια και Φθιώτιδα, και άρπαζε τις κασετίνες με τα χρήματα! Ο 45χρονος, που συνελήφθη μαζί με άλλους πέντε Ελληνες από την Ασφάλεια Χαλκίδας, κατοικούσε σε νοικιασμένη βίλα με πισίνα στη Γλυφάδα και ζούσε σαν… μεγιστάνας μαζί με την 27χρονη σύντροφό του, σπαταλώντας αφειδώς τα χρήματα που άρπαζαν σε μεγάλες πίστες και πολυτελή εστιατόρια. 

Κυκλοφορούσε με πολυτελή νοικιασμένα αυτοκίνητα και έκανε πανάκριβα δώρα στη νεαρή σύντροφό του, για την οποία είχε αγοράσει ολόκληρη τη σειρά με τις πανάκριβες τσάντες της γαλλικής φίρμας Louis Vuitton!

450.000 ευρώ

Με τους πέντε συνεργούς του, ο 45χρονος μοιράστηκε 450.000 ευρώ από τη λεία των επιδρομών τους από τον Μάρτιο του 2017 και από μια ληστεία χρηματαποστολής σε περιοχή κοντά στη Χαλκίδα. Ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες έχουν ανατινάξει πολλά ΑΤΜs και σε άλλες περιοχές της χώρας και συνεχίζουν τις έρευνες.

Ως ορμητήρια, η σπείρα χρησιμοποιούσε τη βίλα του 45χρονου στη Γλυφάδα και ένα σπίτι στη Λίμνη Ευβοίας, που διατηρούσε ένας 33χρονος, ο οποίος έπαιζε κεντρικό ρόλο στη συμμορία. Με παράλληλες επιχειρήσεις, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Αττικής συνέλαβαν τα έξι μέλη της σπείρας, ανάμεσά τους και την 27χρονη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα