Φοβάται να μιλήσει στη δίκη Λεμπιδάκη

«Οσο σιωπώ έχω ασφάλεια»Με τις καταθέσεις των κατηγορουμένων συνεχίζεται η δίκη της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της ζωής του το 2017, όταν έμεινε έξι μήνες σε ομηρία. 

Πρώτος απολογήθηκε ο 44χρονος ιδιοκτήτης της μάντρας ανταλλακτικών όπου κρατείτο όμηρος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Στις ερωτήσεις της έδρας ο κατηγορούμενος αρνήθηκε επανειλημμένα να κατονομάσει το άτομο που, όπως υποστηρίζει, τον ενέπλεξε στην υπόθεση, ενώ, όπως είπε, «δεν μπορώ να σας πω, όσο δεν μιλάω έχω ασφάλεια».

Ποιοι κρύβονται;

Από την πλευρά της, η εισαγγελέας της έδρας είπε στον κατηγορούμενο πως «εάν πράγματι η εμπλοκή στην υπόθεση ήταν μια παρέκκλιση στη ζωή σας και έχετε μετανιώσει, θα πρέπει να μιλήσετε». Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε: «Φοβάμαι αυτούς που δίνουν τις εντολές και αυτούς που καλύπτουν τις πράξεις αυτές». Αξίζει να σημειωθεί ότι η απολογία του πρώτου κατηγορουμένου διήρκεσε περίπου δυόμισι ώρες.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε πως αρχικά ο Μιχάλης Λεμπιδάκης έμενε στο σπίτι του, καθώς του το είχε ζητήσει ο υπεύθυνος για την απαγωγή. Η δίκη θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα