Ο Τζουλιάνι «άδειασε» τους (προεκλογικούς) συνεργάτες του Τραμπ

Νέος σάλος προκλήθηκε στις ΗΠΑ από δημοσίευμα της εφημερίδας «Wall Street Journal»……σύμφωνα με το οποίο ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Τραμπ, Μάικλ Κόεν, πλήρωσε μια εταιρία τεχνολογίας για να νοθεύσει τα αποτελέσματα διαδικτυακών δημοσκοπήσεων πριν από τις εκλογές του 2016!

Με ανάρτησή του στο twitter o Μάικλ Κόεν αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, που υποστηρίζει ότι η εταιρία έλαβε 50.000 δολάρια για τις υπηρεσίες που πρόσφερε. Την ίδια ώρα ο Κόεν, που δήλωσε μετανιωμένος για την «τυφλή εμπιστοσύνη» που έδειχνε στον πελάτη του, φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις για την επικείμενη δημόσια ένορκη κατάθεσή του στο Κογκρέσο τον επόμενο μήνα, έπειτα από τις διαρκείς φραστικές επιθέσεις του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Στο μεταξύ ο νυν δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι, πρώτη φορά υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ποτέ δεν είπε ότι η προεκλογική εκστρατεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δεν συνεργάστηκε με τη ρωσική κυβέρνηση στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, αλλά ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε συμμετοχή στη συνεργασία.

Οι δηλώσεις Τζουλιάνι έρχονται σε πλήρη αντίθεση τόσο με δικές του παλαιότερες δηλώσεις όσο και με τα λεγόμενα του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος επανειλημμένως έχει αρνηθεί ότι οι συνεργάτες του στην προεκλογική εκστρατεία του είχαν την οποιαδήποτε σχέση με τη Μόσχα.

Πάντως, χθες αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Αμερικανών ήταν μια ψεύτικη έκδοση της «Washington Post» από ομάδα ακτιβιστών (μοιράστηκε σε 10.000 κατοίκους της Ουάσινγκτον), η οποία ανακοίνωνε την παραίτηση Τραμπ, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο Αμερικανός πρόεδρος εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο και απέδρασε στην Κριμαία!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα