ΠΑΜΕ (ΠΕΡΙΠΟΥ) ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ

 

Βουλευτές που αγχώνονταν για τις άδειες του Κουφοντίνα θεωρούν τρομοκρατία την ανάρτηση… αφισώνΟι αφίσες εναντίον των βουλευτών, όπου εμφανίζεται το πρόσωπό τους και αναγράφονται πάνω τους συνθήματα και κατακρίσεις για τη δράση, τις αποφάσεις και τις παραλείψεις τους, δεν είναι νέο φαινόμενο. 

Οι τωρινές, που αναφέρονται (με ερώτηση, μάλιστα, και όχι διατύπωση θέσης) στη στάση των εκλεγμένων απέναντι στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, είναι οι πιο «βελούδινες» όλων των εποχών.

Σήμερα, η στήλη συνοδεύεται από μια μικρή συλλογή διαφόρων αφισών που τυπώθηκαν και κολλήθηκαν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας από την ημέρα της υπαγωγής μας στο Μνημόνιο και μετά. Το να επικρίνεις -και μάλιστα, σκληρά- τους εκλεγμένους δεν είναι απλά νόμιμο, αλλά και επιβαλλόμενο από το Σύνταγμα και τους νόμους. Ο πολίτης οφείλει να συμμετέχει στα κοινά και να κρίνει την εξουσία. Οσοι έχουν έδρα στο Κοινοβούλιο δεν είναι Πάπες για να ισχυρίζονται ότι έχουν το αλάθητο.

Οσοι ψηφίζουν συμφωνίες σαν αυτήν των Πρεσπών πρέπει αυτά να τα θεωρούν αναμενόμενα και επιεική σε σχέση με όσα θα γράψει η Ιστορία για αυτούς…

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα