Διαστροφικό τέρας ο Αλβανός δολοφόνος της Τοπαλούδη

Εξέλιξη-σοκ! Ο κατηγορούμενος μαζί με 23χρονο Ρομά υποχρέωσαν νεαρή με ειδικές ανάγκες να συνευρεθεί μαζί τους στη ΡόδοΑίσθηση συνεχίζουν να προκαλούν οι αποκαλύψεις από την έρευνα της Αστυνομίας για τον βίο και την πολιτεία των δύο νεαρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 19χρονος Αλέξανδρος Λ., ο ένας από τους δύο κατηγορουμένους, φέρεται ότι εμπλέκεται και σε υπόθεση βιασμού, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η «Ροδιακή», ο 19χρονος Αλέξανδρος Λ., που έχει προφυλακιστεί μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ., βίασε μια 19χρονη με ειδικές ανάγκες στην περιοχή του Ενυδρείου, μαζί με έναν 23χρονο Ρομά!

Ο βιασμός της 19χρονης έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2018, τρεις ημέρες μετά την ανεύρεση της σορού της άτυχης Ελένης στις 28 Νοεμβρίου. Τότε, ο ιατροδικαστής είχε διαπιστώσει πως ο θάνατός της είχε επέλθει τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα νωρίτερα. Αυτό σημαίνει ότι, όταν ο 19χρονος (που συνελήφθη στις 4 Δεκεμβρίου) κακοποίησε με τη βοήθεια του 23χρονου Ρομά την άτυχη κοπέλα με ειδικές ανάγκες, τα χέρια του ήταν ήδη βαμμένα με το αίμα της αδικοχαμένης φοιτήτριας!

Σε ερημικό σημείο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος Αλβανός και ο 23χρονος γνωστός του πρότειναν στη 19χρονη να πάνε όλοι μαζί μια βόλτα για να… ακούσουν μουσική. Στη συνέχεια, όμως, την οδήγησαν σε ένα απόμερο σημείο του Ενυδρείου, στο βορειότερο άκρο του νησιού, όπου την υποχρέωσαν να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί τους, ενώ επιδόθηκαν και σε άλλες ερωτικές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεσή της!

Αφού ξεπέρασε το σοκ, η 19χρονη βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τους βιαστές της, δίνοντας κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά, στις 17 Ιανουαρίου, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και πέρασαν χειροπέδες στον νεαρό Ρομά, ο οποίος αναγκάστηκε να ομολογήσει και να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις τους υπό το βάρος των στοιχείων που υπήρχαν εναντίον του.

Η συνέχεια ήταν να σχηματιστεί νέα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 23χρονου, αλλά και του ήδη προφυλακισμένου Αλέξανδρου Λ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα