Από τον Λυσένκο σε Κοτζιά και Τσίπρα

Περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με την κατάπτυστη και βλαπτική των συμφερόντων μας Συμφωνία των ΠρεσπώνΑπό τον 
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Σχεδόν όλοι όσοι ασκούν εξουσία νομίζουν ότι θα κρατήσει για πάντα. Δεν έμαθαν τίποτα από την Ιστορία, δεν διδάχθηκαν τίποτα από τη ζωή, ενώ αρκεί μία κηδεία για να πάρεις το μάθημα της ματαιότητας, να εμπεδώσεις τον νόμο που ο λαός έχει διατυπώσει σοφά: ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Θα έρθει η ώρα που οι κραταιοί σύμβουλοι, οι υπουργοί, οι βουλευτές που αυτάρεσκα κοιτούν την κάμερα στις τηλεμαχίες θα στέκονται στην ουρά και θα τρώνε σπρωξιές ή θα περπατούν με το ασταθές βήμα του γήρατος, κρατώντας την τσάντα του φαρμακείου, σχεδόν απαρατήρητοι και μόνον σε λίγους θα θυμίζουν κάτι.

Ετσι η πιο μεγάλη μου απορία ήταν πάντα αυτή. Αφού βλέπουν το προφανές, αφού έχουν φτάσει ψηλά, όπως κι αν φτάσανε, πληρώνονται 7.000 ευρώ τον μήνα, χώρια το υβριδικό, τους μετακλητούς, τις ατέλειες και το αφορολόγητο, όταν η πλειονότητα, αν έχει δουλειά, δεν βγάζει 7.000 σε έναν χρόνο, γιατί δεν προσπαθούν να αφήσουν μια υστεροφημία με τιμή, ένα έργο κλέος εσαεί για το όνομά τους και ωφέλιμο για την Πατρίδα, όταν έρθει ο Μεγάλος Θεριστής. Και η απορία μου είναι διπλή για τους πρωθυπουργούς, γιατί αυτοί είναι οι ισχυρότεροι άνθρωποι στο αντιπροσωπευτικό μας σύστημα. Βασιλείς χωρίς στέμμα και με θητεία. Ε, για την κληρονομική διαδοχή τους, ε, μερικοί κάτι είχαν καταφέρει.

Η εμμονή του Τσίπρα στο λάθος, η αλαζονεία και ο εκνευρισμός με τα οποία καθυβρίζουν αυτός και συνεργάτες του τη μεγάλη πλειοψηφία, μέσα σε αυτή και πλήθος δικών τους ψηφοφόρων, είναι εντυπωσιακά. Την πιο βρόμικη και χυδαία δουλειά, βέβαια, την κάνουν οι αρουραίοι της «στρατευμένης δημοσιογραφίας» και οι ψευδώνυμοι διαδικτυακοί καλικάντζαροι, τα έμμισθα τρολ που φτιάχνουν κλίμα, λέγοντας με πιο χυδαίο και κραυγαλέο τρόπο αυτά που λένε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του. Περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ διαφωνούν με την κατάπτυστη και βλαπτική των συμφερόντων μας Συμφωνία των Πρεσπών. Διαφωνεί σχεδόν το 80% με 85% των πολιτών πανελλαδικά, στη δε Βόρεια Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει… ΑΝ.ΕΛ. Εξαερώνεται.

Η αιτία αυτής της τύφλωσης είναι ο ιδρυματισμός των αριστερών. Με απλά λόγια, ζουν στην κοσμάρα τους, σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου οι περιθωριακές στην αληθινή κοινωνία εθνομηδενιστικές παλαιοκομμουνιστικές δοξασίες, που οδήγησαν την Αριστερά από ήττα σε ήττα, απόβλητη από την πλειοψηφία, εκεί, στον νοερό στραβοχυμένο κόσμο του Μαρξ και της παλιοπαρέας, κυριαρχούν. Είπαμε, όταν η πραγματικότητα διαφωνεί με τις ιδεοληψίες της Αριστεράς, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Αλλωστε, θεωρούν ότι όλα μπορούν να προσαρμοστούν στις δοξασίες αυτής της θρησκείας χωρίς Θεό, με ιερατείο τους κομισάριους-υπουργούς και επίγειο παράδεισο, τον οποίο δεν είδαμε κι ούτε θα δούμε ποτέ, ώσπου να ρίξει μαύρο χιόνι.

Για να πάρετε μια γεύση της διαχρονικής ψυχοσύνθεσης των συντρόφων ανά τον πλανήτη, ψάξτε και διαβάστε για τον Τροφίμ Λυσένκο, έναν κομμουνιστή αγρονόμο, ο οποίος καταταλαιπώρησε την επιστήμη της Βιολογίας με τις ψευδοεπιστημονικές θεωρίες του, που τάχα θα πολλαπλασίαζαν π.χ. την παραγωγή σιτηρών, απορρίπτοντας τη ύπαρξη των γονιδίων, τη Δαρβίνεια Θεωρία της εξέλιξης και τη θεωρία της φυσικής επιλογής, ισχυριζόμενος ότι στη φύση κληρονομούνται επίκτητα χαρακτηριστικά και αντίθετα, αντί για φυσική επιλογή υπάρχει φυσική… συνεργασία. Κάνανε, δηλαδή, κολχόζ τα γονίδια που δεν αναγνώριζε. Ισχυριζόταν ότι μπορούσε η σίκαλη να μετατραπεί σε σιτάρι και το σιτάρι σε βρόμη, και άλλα παλαβά. Είχε φυσικά την αμέριστη υποστήριξη του Στάλιν και των μαυροντυμένων φονιάδων του, και η ψευδοεπιστημονική κυριαρχία του κράτησε από το 1920 έως το 1964.

Φυσικά οι αληθινοί βιολόγοι αντιστάθηκαν σε αυτόν τον τσαρλατανισμό που οδήγησε τη σοβιετική βιολογία για 44 χρόνια σε ανυποληψία. Ετσι ο Λυσένκο ξεκίνησε μια διαρκή εκστρατεία συντριβής της επιστημονικής διαφωνίας στις μπούρδες του, ακολουθώντας τη ρήση του Στάλιν: «Ο θάνατος λύνει όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχουν άνθρωποι, δεν υπάρχουν προβλήματα». Ετσι αρκετοί βιολόγοι τουφεκίστηκαν, περίπου 3.000 απολύθηκαν και πολλοί άλλοι, οι τυχεροί, γνώρισαν τις ομορφιές του Αρκτικού Κύκλου και των εσχατιών της Σιβηρίας. Η επιστημονική τάξη των βιολόγων ξεκληρίστηκε, ενώ όποιες ερευνητικές προσπάθειες είχαν γίνει στο πεδίο της Γενετικής, απλώς καταστράφηκαν, ενώ η έρευνα και διδασκαλία των σχετικών αντικειμένων, ακόμη και η Βιολογία των Κυττάρων, περιθωριοποιήθηκαν ή και απαγορεύτηκαν. Ολα αυτά, γιατί ο Τροφίμ Λυσένκο και ο Στάλιν θέλανε να φτιάξουν μια «νέα βιολογία» με μαρξιστικούς κανόνες.

Γιατί αναφέρω αυτή την ψευδοεπιστημονική και αιματηρή υπόθεση δεκαετιών, που σκότωσε ή κατέστρεψε χιλιάδες ανθρώπους και έναν λαμπρό επιστημονικό κλάδο; Για να γίνει κατανοητή η παράνοια, το πάθος και η επιμονή με τα οποία οι αριστεροί μπορούν να υποστηρίζουν επί δεκαετίες το λάθος. Ο «μακεδονισμός», η ευθυγράμμιση της ελληνικής Αριστεράς με το κατασκεύασμα του VMRO, έκλεισε πέρυσι έναν αιώνα. Στους Σοβιετικούς χρειάστηκαν 44 χρόνια να ξεφορτωθούν τον παλαβιάρη Λυσένκο και την ψευδοεπιστήμη του. Οι ημέτεροι αριστεροί έναν αιώνα τώρα δεν έχουν ακόμη ξεμπλέξει τους μηρούς τους για να ξεφορτωθούν τις ιδεοληψίες των κομιτατζήδων του Ίλιντεν, του Ιβάν Μιχαήλοφ και σήμερα του Ζάεφ, λόγω του μίσους τους για το Ελληνικό Εθνος και τη διαχρονία του. Οι δικοί μας φαίνεται είναι λίγο αργόστροφοι, ας τους δώσουμε άλλον έναν αιώνα…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα