Εκλεκτός της Διαμαντοπούλου (!) στη θέση της Σπυράκη;

Απίστευτο και όμως συνέβη! Πληροφορίες θέλουν τον Κ. Μητσοτάκη να έχει προτείνει τον «εκλεκτό» της Αννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Μαστρογεωργίου (φωτό), για την αντικατάσταση της Μαρία Σπυράκη στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ.!

Το θέμα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις λόγω της πολιτικής ταυτότητας του κ. Μαστρογεωργίου και προσώρας έχει παγώσει, χωρίς να έχει κλείσει οριστικά. Η τοποθέτηση της Μαρία Σπυράκη στη θέση του εκπροσώπου Τύπου -που είναι υπό προθεσμία λόγω της υποψηφιότητάς της στη Θεσσαλονίκη- είχε προκαλέσει αντιδράσεις εξαιτίας του πασοκικού παρελθόντος της και τώρα με την πρόθεσή του ο κ. Μητσοτάκης να προτείνει τον κ. Μαστρογεωργίου πάει ένα βήμα παραπέρα και, κατά πολλούς στη Ν.Δ., ξεπερνάει τα εσκαμμένα με τα «ορφανά» του Σημίτη.

Οπως προκύπτει εκ του αποτελέσματος, ο -προ ενός χρόνου- διορισμός του κ. Μαστρογεωργίου στη θέση του διευθυντή του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής» και ενώ διατήρησε τη θέση του διευθυντή του think tank «ΔΙΚΤΥΟ για τη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη» της Αννας Διαμαντοπούλου, στέλνει λάθος μηνύματα και δικαιώνει όσους εγκαλούν την ηγεσία της Ν.Δ. για «μετάλλαξη» και αποξένωση του κόμματος από την παραδοσιακή λαϊκή βάση της Κεντροδεξιάς. Σημειωτέον ότι ο κ. Μαστρογεωργίου διετέλεσε σύμβουλος της κυρίας Διαμαντοπούλου στα υπουργεία Ανάπτυξης και Παιδείας, ενώ στα σχέδια του κ. Μητσοτάκη είναι να υπουργοποιήσει την κυρία Διαμαντοπούλου ως εξωκοινοβουλευτική. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα